diumenge, 25 de maig del 2008

Otra Foto de Visor


Hola, soc Paco Liberal del 58. La foto que podeu veure es de dins del cacharret este de color verd que sembla que es diu “Visor”.
Tinc un altra del banderí que no hi ja manera de trobar-la per molt que la busco i axó que no fa molt de temps que la vaig tindre ales mans,quan la trobe la penjaré . Hasta un altra.

14 comentaris:

neus ha dit...

Benvingut Paco Liberal, m’alegro que algú de la promoció del 58 doni senyals, segur que l’amic Ximo (màxim seguir d’aquest blog) se’n alegrarà molt.

ximo ha dit...

Clar que m'alegro de vore a Paco ell es una miqueta mes gran que jo pero recordo haver jugat molt al pati i per Santa Clara

Paco Liberal ha dit...

Hola ximo, me penso que ja se qui ets. Vivies per Sant Francesc i jugàvem pels cuartels i per lo Calvari.

Paco Liberal ha dit...

Neus, no me’n recordo de tu però si ets de la meva edat segur que si , ja ens veurem al dinar.

ximo ha dit...

si senyor Paco, en veiem i xarrem lo dia 7 ahhhhh veiges si pots animar personal del 58/59 que nos se sab per on estan

María Jesús Nadal ha dit...

Paco, jo no et conec pero li he parlat a la meva mare del que surt al blog i diu: si dona, claro, ja dia jo que hem sonaba la seua cara, este xiquet vivía pel garrofer o per sant francesc, hem diu, pues deu tenir la edat del teu germà Jose Mª sí, sí , i la seva germana vivía al pasatje.
Jo sóc Mª Jesús Nadal del 1968 i el meu germà José Mª del 1959, ja sé que a mí no hem deus coneixe, peró, i del meu germà tèn recordes? vivíem al carrer Montcada.

Paco Liberal ha dit...

Hola Mª Jesús. Me’n recordo de tots: del teu pare El Guàrdia Civil que tenia a tot lo barri acollonit , no per res si no pel respecte que ens feia als xiquets i de ta mare també. Jo jugava en ton germà Josep Maria i en Cristobal encara que era dos o tres anys més minut i anava alguna vegada a casa teua. Jo vivia a la pujada de Santa Clara, una costa que hi ha abans d’arribar al convent.
La que diu ta mare que viu al passatge es ma cunyada.
Ara, casualitats de la vida, soc veí de la teva mare, a la Generalitat dalt de les pintures.

María Jesús Nadal ha dit...

Molt bé!has vist,sí que hi han casualitats a la vida si.jo com sóc més petita,Bé ara ja no és nota, je,je.je, vull dir que al ser del 68 no m`enrecordo només dels que viníen a casa que eren del rastre, peró veig que tú al igual que Ximo Sole recordeu sobretot al meu pare, el meu germà José Mª no s`apuntat al dinar, pues es dels indecisos, no sé si has vist que hi ha penjat el seu llibre d`escolaritat i les notes de dos anys.Aveure si al està tú pel blog l`animes a que vaigue al dinar.Vas compartir classe amb ell?

Paco Liberal ha dit...

Fa molts anys que vaig perdre el contacte amb Josep Maria; ens saludàvem quan es va posar a viure al costat d’on vivim ara ta mare i jo, però res mes.
De classe, no me’n recordo molt que anéssim junts. El que recordo és que jugàvem pel carrer i quan vam acabar el cole ell es va posar a treballar a la farmàcia del carrer Montcada, on jo anava a buscar les medecines de mons pares.

ximo ha dit...

Paco es que en aquella epoca, tan donava d'on eres jugabes per Santa Clara. lo rastre, lo garrofer, i tots erem amics, a vegades no anavem a la mateixa classe pero jugavem al carrer o al pati.
Mª Jesus lo que diem del teu pare no t'ho prenguis a mal PERO JA VEUS QUE QUIN RESPECTE mos feia a tots. El Sr. Nadal era mucho Sr. Nadal

ximo ha dit...

Paco t'has apuntat al dinar o que?

Alons ha dit...

Paco, sóc Alonso. Tu i jo no anàvem al mateix curs, però com que jo vivia dalt de tu, a la pujada de Santa Clara, 13, te passava a buscar molts matins. Ta mare, "la María", un dia que vaig baixar per demanar-li julivert -sempre en tenia al costat de la pica- me va ensenyar a obrir la llauna de tomata amb un obridor manual dels antics. Això ho dic perquè els vëïns érem com de família, tat?

Paco Liberal ha dit...

Si senyor Ximo,estem apuntats al dinar jo i la meva senyora Mercè que també era veïna de Alonso, i mes gent de la família que també van anar a La Mercè.

PACO LIBERAL

Fito Font ha dit...

Hola sóc Fito, entro avui per primera vegada, perque quasi no tinc temps de ficar-me davant l'ordinador.
Neus m'ha animat, i això és molt xulo. Sóc de la quinta del 59, molts de vosaltres ja hem coneixeu, i els que no, el dia de la moguda ja ens veurem.
un agraïment per a les noies organitzadores... Aixó quasi ja està aquí...ànim.