dissabte, 11 d’octubre del 2008

29 de Novembre, la data proposada.

Ara que tinc a la familia dormint i puc disposar de un momentet, explicaré una mica par damunt la xerrada que hem tingut Amador Gisbert, Neus Jove i jo mateix Rafel Pedret.
A la Cinta ja vam parlar de intentar fer alguna cosa al Casal de Jesus, i a Amador la idea li va agradar prou, pel tema de la música que es la seva passió, el lloc gran i que podriem disposar unica i exclusivaments per nosaltres. Jo tenia que mirar dates i posarme en contacte amb ell, fins la setmana passada no vaig poder-ho fer.
El dia 7 quan vaig obrir el correu ja era massa tard, vaig trucar a Susana però tenia una reunio i no vam poder parlar gens. al dia següent vaig parlar amb Selu i amb ella mateixa i van comentarme una mica el que a vingut a ser el cop de puny a la taula de Selu.
Avui mateix m'ha trucat Amador, ja tenim dates?, hem estat parlant de la reunio del passat dia 7 que nomes van ser cuatre persones i que tenim que possar els co... damunt la taula (qui en tingue) per conseguir portar aixó a terme.
Hem parlat que els anys podrien ser del 65 fins al 71 sense deixar fora a ningú que vulgue vindre, i també s'ha comentat que la gent amb ganes de implicarse ho te que fer ara, amb un minim de dos persones per any.
Jo ho poso aqui per que opinem tots, el restaurant es mes facil, el casal es prou mes complicat, però entre tots ho podem aconseguir.