dissabte, 6 de novembre del 2010

Agraïment a l'EMD de Jesús


 L'exposició "La Mercè. Una història en imatges" va visitar l'Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús durant les festes de Sant Francesc, aquest passat mes d'octubre. Ens vam sentir molt ben acollits a l'espai d'exposicions de l'edifici de l'EMD i hem de dir que la seva col·laboració, tant dels responsables polítics com dels treballadors, va ser magnífica. De fet, com a tot arreu per on hem passat. I ens que ens fa l'efecte que l'esperit de la Mercè arriba positivament a tothom, fins i tot a aquells que no n'han estat alumnes.

Per això, aquest dissabte 6 de novembre hem anat a Jesús a fer l'agraïment que teníem pendent amb l'EMD. Ens han rebut el seu president, Pere Panisello Chavarria, i la regidora de Cultura, Dolors Queralt Moreso. A tots dos els hem lliurat l'obsequi habitual d'aquestes trobades, un exemplar del llibre "El Baix Ebre, mosaic de constrastos". Com recordareu, en el seu dia, el consell comarcal del Baix Ebre va fer una donació d'exemplars a l'antiga Plataforma d'Exalumnes de la Mercè.

Aprofitem per expressar la nostra gratitud a la Montse, la treballadora de l'EMD que ens va ajudar en la instal·lació de l'exposició.