dissabte, 25 de juliol del 2009

Atenció, gent del 66: se'n prepara una per a la tardor

Està començant a moure's una convocatòria de trobada (probablement sopar) de la generació de 1966. Ahir, amb motiu d'una visita llàmpec a Tortosa, vaig parlar amb l'Esther Roca (l'Esther del bar del mercat i companya d'any) i em va avançar que les coses ja comencen a moure's. S'ha parlat d'alguna cosa per al mes d'octubre o potser novembre. És a dir, que suposo que la cosa anirà en la línia de l'any passat.

Encara falta molt i les persones que s'encarreguen de l'organització ja es posaran en contacte amb nosaltres. No obstant, en donem una mica de publicitat a través del bloc (també ho penjo al Facebook) per anar animant el cotarro i mirar d'arribar a tothom, inclosos els que l'any passat no van poder ser localitzats (que de totes formes no van ser gaires).

Ja ho sabeu, gent del 66: feu una anotació "preventiva" a l'octubre i novembre de les vostres agendes. Aprofito per preguntar-vos si valdria la pena fer coincidir la trobada amb l'acte de lliurament de la medalla d'or de Tortosa a la Mercè. Lamentablement, encara no sabem la data, però si es pugués combinar una cosa i l'altra estaria molt bé.

Quan tigui qualsevol altra notícia sobre aquesta trobada del 66 o sobre el tema de la medalla d'or, la penjaré immediatament.