dijous, 7 de novembre del 2013

La temporada de sopars de novembre ja tira endavant

Efectivament, la temporada de sopars de novembre tira endavant. Aquest mateix dissabte, 9 de novembre, la generació de 1964 celebra la seva trobada anual. És ja la sisena edició, la qual la converteix en una de les més veteranes i consolidades des de la gran trobada d'antics alumnes de la Mercè que vam celebrar el 7 de juny de 2008. Els nascuts el 1964 es trobaran al restaurant Xefla i ens han promés que publicaran fotos (gràcies, Pilar Lalana).

I per a finals de mes hi ha previstes dues noves trobades. Divendres 29 de novembre es troben a sopar les antigues alumnes dels anys 1954, 1955 i 1956. És la més veterana, que tinguem notícia, de totes aquestes trobades, ja que va arrençar l'any 1995 (aquí en trobareu més informació) i s'ha vingut celebrant ininterropudament cada any. La fidelitat a la Mercè i a les antigues companyes d'aquest grup és autènticament encomiable i les seves trobades, sempre emocionants.

I dissabte 30 de novembre se celebrarà el sopar que des de la tardor del 2008 organitzen els nascuts l'any 1969 i obert a totes les generacions. Aquesta trobada aplega bàsicament antics alumnes de les generacions més properes, tant per davant com pel darrera, a la dels organitzadors. Segons informaven en aquesta entrada, s'estan acabant de perfilar els detalls de preu i menú i, per això, no us en podem donar encara més referències. Anirem informant.


Foto de família de la trobada 2012 de les alumnes dels anys cinquanta.