divendres, 5 de març del 2010

Agraïments als col·laboradors de la Trobada del 7 de juny de 2008

En les darreres setmanes hem anat completant els agraïments a les persones, institucions i empreses que van ajudar a fer de la Trobada d'exalumnes de la Mercè del 7 de juny de 2008 un gran èxit. Sense el seu suport, les coses no haurien estat exactament igual i per això en volem deixar constància aquí.

 
Raül Querol. És l'autor del logotip del 160 aniversari de l'escola. El seu establiment, Pequeland, també va col·laborar.



La Bendi Suárez. Ens va acollir al programa que en aquella època feia a La Plana Ràdio, l'emissora municipal de Santa Bàrbara, i també al seu programa de TTV, i ens va ajudar molt a fer promoció de la Trobada. També ens ha rebut al programa que en l'actualitat fa a Ràdio Amposta, amb motiu de la concessió de la Medalla d'Or de Tortosa a la Mercè.


I Vicent Ruiz Prades, que treballa a l'Oficina de Turisme de Tortosa i va impartir la xerrada sobre la història de la Mercè que tan bon sabor de boca va deixar als assistents. L'acte va celebrar-se a l'església de la Puríssima, gràcies a la col·laboració de mossèn Jordi Bertomeu.