divendres, 6 de juny del 2008

Del 55 al 58

L'amic Josep Maria Aixalà hem fa arribar aquesta foto sense datar, pero que deu ser del curs 1966-67, i els que hi surten són nascuts entre els anys 1955 i 1958, una bona diferència d'edat però tots eren al mateix sac.




Hi ha alguns que no acabo d'identificar bé, igual algú els reconeix o em corrigeix les errades:

D'esquerra a dreta:

En peu: Santiago?, Aixalà, Roldan, Castelló, Fores Murall, Obiol, Langa, Amaré , Rico, Jornet, Valldeperez, Briansó.

Asseguts: Sorolla, Segarra, ¿?, ¿?, Redó, Redó, Adam , Pedret, Pedret.

Al terra: Forne? , Cid Monllau, Arrufat, Fermín, Fores Delgado, Cid Buera, Baiges, Mora, Mora, Marcial.

Tal com eren i com som Creo que son del 95-96 más o menos

La primera es del 1973 y la segunda del 2008






Hola buenas noches a todos soy Pilar Rodriguez Saura.


aquí os mando unas fotos de mis sobrinos Jose Francisco Rodríguez Meda y Miriam Rodríguez Meda,vlas del niño son de una fiesta de fin de curso me han dicho.
Y me sumo al tal com eren y com som

bueno pues hasta mañana a todos y abrazos

Demà, tots amb la càmera

És innecessari dir que demà hem d'agafar tots la càmera de fotos. Em sembla que tots hem fet la mateixa pensada. I em consta fins i tot que algun assistent s'ha comprat la primera digital per anar a la Trobada. Suposo que pocs ens resistirem a la idea d'emportar-nos tots els records gràfics que puguem d'un dia excepcional i que, trist és dir-ho, potser trigarem molt temps a tornar a viure. Tampoc cal dir que aquest bloc és un lloc molt adient per publicar les fotos de la trobada, si ho trobeu oportú i us ve de gust.

L'EBRE. 06.06.08

GENERACIO 66 VIATGE FI DE CURS MALLORCA



Penjo aquesta foto per a tots aquells que vam anar de viatge de fi de curs a Mallorca. Vam estar a un hotel que es deia: " Hotel Los Príncipes " de Alcudia. Vos recordaveu ?

07 DE JUNY DE.........1970


Aixo es una excursió a Barcelona , estem al Arc d'Bara, la meva mare Pepita, la meva germaneta Rosa M., i tres dels "cuatro inseparables de la clase" Quique Castellví, Jaume Martín i Ximo Solé, falta l'Alberto Gas, que estava pel rogle pero no va sortir a la foto.

Informació molt important per a la Trobada

L'organització de la Trobada ens fa arribar la informació definitiva del funcionament del dinar, que molts heu demanat, fins i tot amb preocupació perquè no s'havia fet pública encara. Com ja s'ha indicat, hi hagut problemes importants per identificar a molts dels inscrits, a causa de les limitacions d'espai que posava Caixa Tarragona en la informació que s'havia d'adjuntar a l'ingrés. Per tant, s'ha hagut de fer un gran esforç per intentar quadrar les coses, que queden així:

–Hi ha un total de 579 inscrits

–Al pavelló hi haurà taules de dos models: taules llargues amb vuit cadires i taules rodones, amb deu cadires.

–A cada taula hi haurà un rètol indicatiu de l'any de naixement. Els nascuts cada any, i els seus acompanyants, podran organitzar-se lliurement dins de les taules que tinguin assignades. Es prega que ningú s'assegui a la taula d'un altre any, per tal d'evitar problemes amb altres assistents.

–Hi ha un grup d'inscrits l'any dels quals no s'ha pogut identificar. Per a ells s'han habilitat unes taules sense cap rètol.

–L'organització és conscient que algú se pot sentir dolgut per no poder seure amb els seus companys, però prega el màxim de comprensió i col·laboració de tothom, ja que totes aquestes decisions s'han pres amb la millor de les voluntats.

–Per facilitar l'accès al pavelló i la localització de les taules, l'organització tindrà dos grups de persones: un a l'entrada del recinte, que comprovaran el nom dels assistents, i un altre dins del pavelló, per ajudar tothom a trobar les taules. Aquestes persones aniran identificades amb una targeta. Es prega que no oblideu que són persones voluntàries que estan col·laborant de forma altruïsta en la Trobada.

Generación del 61




Hola a todos, al final no he podido resistirme y he creado otro bloc por culpa de mi compañera Pili Castella del 66.
Yo estuve muy poco tiempo en la merced, aunque al ser del barrio os conozco a muchos especialmente a los del 61 que éramos una buena pandilla.
Me he emocionado al ver una foto donde salís los del 61 incluido un amigo que perdimos, se trata de Cristóbal Nadal Folque y por supuesto de Llao, Zaragoza, Cid, Díaz, González, Garrido, Montero etc.
Quiero dar las gracias a Toni Gallardo por invitarme a participar y también quisiera dar ánimo a mi gran amigo José Fernando Llaó que pasa por un momento difícil.
Os mando unas fotos y un fuerte abrazo a todos.

D.SANTOS I ALUMNES DE SORTIDA CULTURAL


Hola a tots ! La vidua de D. Santos, desde Palencia i molt amablement, al assabentar-se d`aquesta trobada, ha enviat per correu a D. Agustín , exmestre de la Mercè, algunes fotos .
D. Agustín molt involucrat amb aquest esdeveniment del dia 7, ha trucat a Cinta March, presidenta de la plataforma dels exalumnes , i ella les ha anat a buscar a la seva casa, per donarme-les a mí i penjarles al blog, i així que tots les puguem vore.
A D. Agustin també el recordem moltíssims alumnes, i esperem que el dissabte sigui amb nosaltres i el puguem saludar.
Algunes ja estàn publicades, pues ja no les he posat, peró aquesta aquí la tenim.
Algú sap ón estàn, i els que estàn a la foto?
Sentim molt que D. Santos no hens pugui acompanyar aquest dissabte, peró estarà molt present en cadascuna de les persones que el van poder conèixer i tenir tracte amb ell, ja sent mestres, alumnes ó amics.
Desde aquí, li donem les gràcies a la Sra. de D. Santos, qué ha tingut la amabilitat de fer-nos arribar aquestes fotos, i enviar-li molts de records a ella i a les seves filles.
GRÀCIES.

Carta de Josep-Lluís Sebastià Vidal

El Sr. Inspector d'Educació Josep-Lluís Sebastià i Vidal, exmestre, exinspector de La Mercè ens ha fet arribar aquesta carta, donat que li és impossible assistir a la Jornada del dia 7 de juny. Li agraïm l'atenció i li donem les gràcies.