dissabte, 30 de juliol del 2011

Agraïment als Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa

D'esquerra a dreta de la imatge: Cinta March, del col·lectiu d'exalumnes; Maria José Murria, tresorera de l'entitat; Jordi Jordan, president; i David Jarque, titular de la cafeteria.


Una de les novetats que els exalumnes de la Mercè presentem aquest estiu és el nou format audiovisual de l'exposició "La Mercè. Una història en imatges". Es tracta d'una projecció d'una mitja hora de durada, que recull mig centenar de fotografies, moltes d'elles inèdites, ja que no s'han vist en l'exposició física i alguna d'elles ni tan sols en aquest bloc.

Aquesta versió de l'exposició pot veure's al local de l'Associació dels Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa, situat al Portal del Romeu 10. El local ha estat remodelat recentment i s'hi ha instal·lat una cafeteria que ajuda a donar vida al nucli històric de Tortosa, que és precisament un dels objectius de l'associació. L'establiment compta amb una pantalla i un equip de projecció i això ens ha permés tirar endavant una vella idea que teníem per ampliar les possibilitats de difusió de l'immens material gràfic que tenim acumulat, sense costos econòmics ara per ara inassumibles. Penseu que el format audiovisual dóna feina (la de fer la presentació), però no genera despeses materials.

Cal agrair a la junta directiva de l'Associació d'Amics dels Castells i del Nucli Antic la gentilesa de cedir-nos el seu espai; de forma especial al president, Jordi Jordan, i la tresorera, María José Murria. Hem fet les gestions necessàries amb tots dos. També volem agrair la col·laboració de David Jarque, titular de la cafeteria recentment oberta al local, i que ens ha donat totes les facilitats.