dimarts, 22 d’abril del 2008

Intervenció al programa "El Cafè de la república" de Catalunya Ràdio

El col·legi La Mercè de Tortosa enguany fa 160 anys. El 7 de juny de 1848, les escoles de La Mercè varen passar a ser públiques per a tota la ciutat, i així ha estat de manera continuada fins avui. Amb aquest motiu, un grup d’exalumnes ha preparat un seguit d’actes que serà tot un esdeveniment per a la ciutat. Que l’escola de La Mercè és emblemàtica, ja se sap, només cal veure el seu recorregut i les fites aconseguides, a tall d’exemple: l’any 1998, per votació popular, els mitjans de comunicació local van anomenar-la “Tortosí de l’any”.

Tenim molts canals de participació. La web, el bloc del col·legi i un nou bloc, creat per exalumnes, on virtualment, les promocions que feia anys que no es veien, mostren l’entusiasme per tornar a retrobar-se.

El dissabte 7 de juny serà, una diada plena de records al voltant de la vida escolar del passat, amb un gran present, que es projecta cap a un futur ple d’espectatives, que assolirà els somnis que expressen els alumnes d’avui, els seus pares i mares i tot el professorat.

Àngel Ismael

"La pissarra" al programa de Joan Barril: "El cafè de la república". 22.04.2008

El cartell de la Trobada


Aquí el teniu. El podeu veure, descarregar-lo, penjar-lo a altres llocs. Com més difusió en fem, millor, no?