dimarts, 13 de maig del 2014

La vida de l'antic alumne Josep Otero Gendre, en imatges


Josep Otero Gendre és l'esportista tortosí més emblemàtic del segle XX. Va morir l'any passat i el seu comiat va posar de relleu l'estima que li tenia tota Tortosa: generacions i generacions d'esportistes el tenien com un segon pare, perquè sempre es va preocupar més d'ajudar a formar persones que de formar futbolistes. Per al col·lectiu d'antics alumnes de la Mercè, Josep Otero era un company més. Dels més grans que quedaven en vida, nascut l'any 1928.

Gràcies a la família de Josep Otero, que col·labora amb el bloc des de fa anys, hem pogut accedir a moltes fotos del seu àlbum personal i esportiu. Són prop d'un centenar d'imatges que retraten la trajectòria personal i esportiva del nostre company.

Com que són molts documents per penjar-los aquí, hem creat un àlbum a Facebook, dins del grup Som de la Mercè, que podeu veure si cliqueu aquí.

Aprofitem per recordar-vos que Josep Otero és finalista dels premis Ebre Líders 2013, dins de la categoria "In Memoriam". Aquesta categoria reconeix una persona que hagi destacat en qualsevol aspecte amb les Terres de l'Ebre durant la seva trajectòria i que ens hagi deixat. Els guardons s'atorguen per una votació popular a internet. Si voleu votar pel nostre antic company, podeu fer-ho en aquest enllaç. Recordeu que és imprescindible registrar-se a la web, i que ho demanen per garantir una votació una mica seriosa. Després d'això, es pot votar una vegada cada dia.