dimarts, 17 de juny del 2008

Enhorabona i Moltes Gràcies!!!

Des de fa poc temps (poc més de dos mesos) tenim a l'Ebresfera un bloc que ha esdevingut un "nou fenòmen". Es tracta del bloc amb una evolució més espectacular de les últimes setmanes. Ha nascut amb l'ocasió de la celebració del 160è aniversari del col·legi de La Mercè i la trobada d'Exalumnes que va tenir lloc el passat 7 de juny a Tortosa.

Sota el nom de Exalumnes de la Mercè de Tortosa trobem un bloc participatiu que compta amb la contribució d'uns 70 autors que amb més de 300 entrades i comentaris estem escrivint la història del col·legi i de les persones que hi hem passat... història, records, emocions, tendresa, nostàlgia i molta alegria de tornar-nos a trobar al cap dels anys.

Sense cap mena de dubte, hem de donar l'enhorabona a Toni Gallardo, impulsor de la idea que ens té enganxats a tots, uns perquè vam ser alumnes, altres perquè també hi van tenir relació de forma indirecta.

Ara, després de l'èxit de la trobada, amb prop de 600 assistents, no podem estar-nos de felicitar a tota l'organització, a Cinta March, presidenta de l'Associació d'Exalumnes, Neus Roig, Susanna Ferreres, Cinta Favà, Noëlle Sánchez, Neus Jové i la resta de persones de l'organització. I especialment felicitar també a Àngel Ismael, director del nostre estimat col·legi.

GRÀCIES A TOTS
!! , organització i assistents, per un dia tan especial

Generació 1968

Rafel, Selu, Redón

Loli i Carme

Migueli, Monforte, Pedrosa

Més fotos

Technorati Tags: