dijous, 4 de novembre del 2010

Sopar seixanteros (66-7-8-9 i afins)

Hola a tothom. Bé, est any de crisi i demés hem badat una mica en lo tema del sopar que estos últims novembres ha reunit la flor i nata dels ex-alumnes més o menys d'entre 1966 i 1969 (no sé per què, però hi ha hagut sempre sintonia entre els representants de la dècada prodigiosa).
Finalment, i potser en més petit format, hem quedat a Jesús, al restaurant La Gela lo pròxim dissabte 13. Lo preu serà 25 €, 5 menys que els anys anteriors, circumpstància obliga. Qui ha montat lo pollo han sigut Leo i Justina, que al final s'han posat vergonyoses i no han fet córrer massa la veu. Adjunto lo missatge original de Justina:
Justina Gallardo Fava
Justina Gallardo Fava18 de octubre de 2010 a las 18:41
Assumpte: sopar dia 13 de novembre
Hola,
El present és per comunicar-te que el sopar és farà el dia 13 de novembre com haviem dit. Es farà al restaurant LA GELA de JESUS detras de l'esglèsia, i l'hora serà a les 21.30. PREU: 25 €.
Envio el segon plat del menu per a que tries el que vols, ja hem diras algo.
Pots triar entre:
*Ternasco
*Cuixa de Cabrit al Forn
*Filet de Vedella
*Costelles de Cabrit

O

*Rap a la Marinera
*Llobarro al Forn

Fins Aviat.

Pos ara ja ho sabeu. Feu córrer la veu, i tingueu en compte que al restaurant se l'ha d'avisar si pot ser en un parell de dies des d'avui per fer números dels plats. Si hi han dubtes, correus electrònics a Leo, Justina o a mi mateix. Va, que se us enyora!