dissabte, 2 de juny del 2012

El funeral pel Migueli, aquest diumenge 3 de juny

La família de Miguel Zaragozá Vileta, Migueli per a gairebé tots nosaltres, ens fa saber que el velatori començarà demà diumenge, 3 de juny, a les 9 del matí, al tanatori del carrer del Comerç 72 (darrera del supermercat Hiper Simply). El funeral en la seva memòria se celebrarà a les 5 de la tarda a la parròquia dels Àngels, a la Raval de la Llet.

Aquesta tarda han estat molt nombroses les mostres de dolor que hem pogut recollir. Migueli va ser una persona que va fer-se estimar, superant les barreres del temps i de la distància. Va "exiliar-se" al Pirineu cap al 1993 i, tot i que venia molt poc per Tortosa, molts exalumnes que practicament el veneraven ens han recordat avui les trobades que havien mantingut amb ell en els darrers vint anys. La seva participació en la trobada d'exalumnes de la Mercè del 7 de juny del 2008 va ser un dels fets més celebrats d'aquell gran dia.

Ahir se'n va anar a Esterri d'Àneu on vivia, però el seu record no s'esborrarà de la memòria dels seus companys i amics. La Mercè està de dol. Descansi en pau.


S'ha mort el Migueli

 

Segur que el títol més escaient seria el que diria que ha mort l'exalumne Miguel Zaragozá Vileta, de l'any 1967. Però és que aquesta és una de les notícies que un no vol titular, ni bé ni malament, simplement perquè voldria no haver-la de donar. És més, per a molts antics alumnes dels darrers anys de la dècada dels seixanta del segle passat era simplement Migueli.

I no tan sols això, era poc menys que un ídol per a moltíssims companys. Quan ara fa quatre anys va organitzar-se la gran trobada d'exalumnes, la seva assistència va ser especialment celebrada. Migueli havia marxat a viure fora de Tortosa i els seus companys havien perdut el contacte durant anys. L'alegria pel retrobament pot constatar-se en aquesta entrada dels dies previs a la trobada.

Migueli va morir ahir divendres, 1 de juny, a Esterri d'Àneu, on vivia. Àngels Otero, nascuda com ell el 1967, ens ha informat del decés i ens avisarà de quan es faci el funeral. Ara mateix encara no se sap, ja que hi ha pendents tràmits per poder portar el cos a Tortosa, on serà enterrat. Us n'informarem tan bon punt ho sapiguem.