dijous, 19 de novembre del 2009

Bona resposta. Ara, l'empenta final.

La gent de la Mercè ha respost molt bé a la crida efectuada la setmana passada per l'organització de la trobada del proper 28 de novembre. La formalització d'inscripcions (que no les confirmacions verbals d'assistència) han començat a rajar.

Certament, al final, serem els que siguem, i ho passarem bé amb independència del nombre. Però celebrem que tothom hagi entés que organitzar una activitat, més si té les característiques d'aquesta, necessita un mínim volum de participació. Ara queda per fer l'empenta final. Si voleu venir, no espereu al darrer dia. Penseu que la inscripció es tanca el proper 23 de novembre. És obvi que no es tancarà radicalment, però penseu que cal reservar el nombre de places amb alguna antelació. Ja sabeu que una cosa és afegir mitja dotzena a darrera hora, però 25 o 30 no és tan viable.

A més, sabem que alguns exalumnes s'han posat mans a la feina i han organitzat una autèntica campanya amb desenes i desenes de trucades i missatges. I és molt bo que sigui així, perquè al final tot anirà bé i serem molts, encara que la quantitat no sigui el més important. Recordeu, si teniu clar que hi anireu, no postergueu més la inscripció.

Tot això no treu que potser calgui plantejar-se el model de trobada i apostar més per actes de format més petit. És possible. De fet, de cara al dia en què es produeixi la concessió de la Medalla d'Or de Tortosa a la Mercè, l'associació d'exalumnes (que està completant el tràmit de legalització) està pensant en organitzar alguna activitat paral·lela per completar la jornada. Segurament no seran actes massius, però sí oberts a tothom, que es faran amb qui vulgui ser-hi i, per descomptat, sentits.