dissabte, 17 de maig del 2014

Passàvem pel carrer Providència i...És el que té de vegades això de l'esperit de la Mercè. Que passes per uns determinats carrers de Tortosa, on l'escola de la Mercè hi ha tingut alguna de les seves tres seus, i no pots evitar treure la càmera fotogràfica i fer unes fotos. No serà perquè aquests mateixos indrets no els haguem visitat i fotografiat abans. Per no dir que formen part de les nostres històries personals i sentimentals. És que això de ser de la Mercè de vegades ens surt així. Clic, clic, clic...

Aquest passat 14 de maig de 2014, érem pel nucli antic de Tortosa per motius de feina. Vam acabar aparcant a aquell espai que hi ha al final del carrer Providència, al començament del barranc del Rastre... I, és clar, vam passar per davant de la Mercè, aquesta Mercè que hi és allà des de 1987 després d'uns anys de diàspora, i no ens vam poder estar.

Som conscients de no aportar cap informació, només una petita mostra fotogràfica que la Mercè ens importa i ho manifestem sempre que en tenim oportunitat. Queda dit.