dilluns, 26 de novembre del 2012

Àlbums de fotos de les dues trobades, publicats al Facebook

Hem penjat dos àlbums de fotos al Facebook, amb els reportatges gràfics dels sopars de les generacions del 1964 i 1969, que van celebrar-se aquest passat dissabte, 24 de novembre de 2012. Podeu accedir-hi clicant els següents enllaços:

Àlbum de fotos de la trobada de la generació del 1964

Àlbum de fotos de la trobada de la generació del 1969

D'aquesta forma podreu fruir ja mateix de les imatges, sense haver d'esperar que vagin publicant-se aquí al bloc (que se seguiran publicant en els propers dies). Ens fem el càrrec que no tots teniu Facebook. I que les imatges penjades al Facebook no tenen la mateixa resolució que aquí al bloc i no us serviran per a tot, en particular per fer-ne còpies en paper fotogràfic i que quedin bé. Però, per fruir-ne digitalment i compartir-les n'hi ha més que suficient.

El sopar de la generació del 1964 (1)

La generació del 1964 va celebrar aquest 24 de novembre del 2012 el seu cinquè sopar anual. Va ser al Restaurant Matadero de Tortosa i en alguns moments es va entrecreuar amb la trobada que celebraven al mateix local els de la generació del 1969. En diferents entrades publicarem aquestes fotos. Tingueu una mica de paciència, que si posem totes les fotos d'una trompada petaria l'entrada per excès de memòria (Blogger és un recurs gratuït, molt bo, però amb les seves limitacions). Us les podeu baixar si voleu. Estan penjades en alta resolució perquè les pogueu fer servir en qualsevol situació, fins i tot si en voleu fer còpies en paper fotogràfic.