dissabte, 18 d’abril del 2009

A la Fira Literària de Jesús, també Som de la Mercè


Avui, 18 d' abril, s'ha inaugurat la III Edició de la Fira Literària "Joan Cid i Mulet" de Jesús, a càrrec de Manolo Pérez Bonfill. Entre els molts autors que s'hi poden trobar a les diferents parades que els llibreters exposen a La Pèrgola, hem trobat una companya nostra: Rosa Sànchez.

Rosa presenta en aquesta Fira la seva obra "Remeiets". No us en avanço cap pista, però sí que us dic que el proper 22 d'abril a les 19:30 Rosa farà una nova presentació a la biblioteca popular de Tortosa, Marcel·lí Domingo. Així que si voleu, podreu descobrir què s'hi amaga darrera aquests "Remeiets", o bé demà mateix a Jesús, o bé dimecres a la biblioteca.



Hem arribat a 300.000 visites


Aquí, el moment "gloriós", oportunament immortalitzat.




Aquest migdia, el bloc ha arribat a les 300.000 visites. Fa pocs dies es va complir també el primer aniversari d'aquest racó d'Internet. No cal insistir a explicar el fenomen que aquest bloc ha estat. El tema s'ha explicat suficientment, incloses les pujades i baixades que la cosa ha tingut al llarg dels mesos. Aquí es tracta només de deixar constància de l'estadística.

La xifra de 300.000 correspon a les pàgines vistes. Les visites úniques assolides fins avui s'acosten a les 75.000. El què volen dir les respectives magnituds es va explicar en aquesta entrada, que podeu consultar si voleu refrescar-ho.

Punt de venda de xapes Som de la Mercè

Al bar Esther del mercat de Tortosa trobareu les xapes Som de la Mercè i aprofitar per fer una punxadeta.