dissabte, 24 de desembre del 2011

Un atre Nadal, bones festes a tots!

Com passa el temps...Només dir-vos que de nou us voldria transmetre agraïment i molta estima a tots los visitants del bloc. La crisi dels trons mos porta amargats ja quatre anys, però que menys que unes felicitacions per estes festes a tothom. S'ha de parlar de la impagable faena del Toni Gallardo: pràcticament en solitari, i per amor al col.legi (alguns diríen amor al arte), manté este racó en marxa. Igualment s'ha de dir de la Cinta, un suport impagable.
Esta campanya de Nadal s'ha engegat, com sabreu, una proposta de millora de la biblioteca del centre. Encara estem a temps, estos dies són de stand-by, però recordeu que de nou a l'inici del curs i fins al dia 20, em sembla, es poden fer aportacions. Lo col.lectiu d'ex-alumnes hauríem de fer un esforç en este tema. Està molt bé quedar una vegadeta a l'any en petit comité per fer sopars nostàlgics i, personalment, molt agradables. Però hi ha més a fer, més a tornar al lloc on vam passar tants i tan bons anys, penso. Així que, no em prengueu per pesat, però sóc dels que pensa que la lectura és mooooooolt important: fem tots una miqueta d'esforç més, OK? Les pròximes generacions ho agraïran.
I només dessitjar un bon Nadal a tothom, lo final de la trista crisi econòmica, la recuperació de l'alegria en una societat que em sembla deprimida, i èxits per al col.legi que és lo nostre nexe d'unió.