dimarts, 8 de juny del 2010

Gràcies al Bar-Restaurant La Plaça, de Campredó, pel seu patrocini dels actes del 5 de juny de 2010


L'Associació d'Exalumnes de la Mercè vol agrair públicament el patrocini del Bar-Restaurant La Plaça, de Campredó, que va servir l'aperitiu amb què van tancar-se els actes del passat 5 de juny. Tots els assistents a l'acte vam coincidir que l'aperitiu va ser realment esplèndid i que va ser un més que digne colofó de la jornada. L'Associació és una entitat sense ànim de lucre, que a més encara no compta amb ingressos propis. Per això són tan importants patrocinis com aquest, que no tenen cap cost per a nosaltres.

No obstant, com resa la dita castellana "es de bien nacidos ser agradecidos". Per això, volem correspondre amb alguna cosa més que paraules i aquesta és la raó que el bloc incorpori, a partir d'ara i durant un temps, una publicitat del Bar-Restaurant La Plaça.

Si voleu aprofitar per conèixer la cuina d'aquest establiment de Campredó, sapigueu que és al carrer Sant Lluís 7 i que, per reservar o demanar més informació, heu de trucar al 977 597 328. A més d'acollir-vos a l'establiment, La Plaça ofereix també un servei de menjars per emportar.

A la foto, podeu veure els responsables de l'establiment, el matrimoni format per Benjamí Casals i Pepita, acabant d'enllestir una de les safates de "delicatessen" amb què ens van obsequiar.