dilluns, 24 de setembre del 2012

La Generació de les Caragoles obre la seva trobada a tots els antics alumnes


Una imatge de la trobada de la Generació de les Caragoles de 2011, al Coll de l'Alba.


La Generació de les Caragoles, que aplega antics alumnes que van viure els cinc anys d'exili de la Mercè als anys vuitanta del segle passat, celebrarà el proper dissabte 6 d'octubre la seva trobada anual. Serà la seva cinquena cita i la plantegen amb novetats significatives. La primera és més o menys "logística": faran un sopar en comptes de l'habitual dinar. I la segona, de més transcendència, és que obren la trobada a alumnes d'altres generacions que vulguin participar-hi.

El sopar es farà a la Taverna del Mestre, un nou establiment de restauració de Tortosa, situat al carrer Jardí, Besuldo i Terol, número 18 b. El local està ubicat al darrera de l'Hotel Corona. Segons ens fet saber els organitzadors, el menú serà a base de picadetes i tindrà un preu d'entre dotze i quinze euros. El pagament es farà allí mateix, però seria convenient comunicar la vostra intenció d'assistir per poder reservar el nombre de places, ni que sigui aproximat. Podeu contactar amb la Laia Chavarria Bartolomé o amb l'esdeveniment creat a Facebook.

Es dóna el cas que un dels responsables del restaurant, José Antonio Cano León, és un antic alumne de la Mercè. Per això també tindrem l'ocasió de saludar-lo.