dijous, 11 de juny del 2015

La Generalitat reprendrà al setembre les obres de la seva delegació al carrer MontcadaLa Generalitat reprendrà el proper mes de setembre les obres de la seva delegació a les Terres de l'Ebre, al carrer Montcada de Tortosa. El delegat del Govern, Xavier Pallarès, ho ha anunciat a la Federació d'associacions de veïns de Tortosa. El projecte inicial de l'edifici, que acollirà les diferents delegacions dels departaments de la Generalitat, ha estat refet per adaptar-lo als pressupostos de temps de crisi i el seu cost serà finalment de 2,65 milions d'euros.

L'últim ús d'aquest espai, fins a l'obertura d'un pàrquing soterrani a finals de 2014, va ser el d'acollir l'escola de la Mercè, quan aquesta va abandonar a correcuita l'edifici original, el Nadal de 1970. El casalici, del segle XVII, havia estat institut i seminari, així com convent dels jesuïtes. La Mercè va ser-hi instal·lada fins al novembre de 1982, quan l'edifici va haver de ser abandonat per l'amenaça de ruïna. Va ser enderrocat definitivament vint anys després.

Sempre que hi ha novetats sobre el projecte de la Generalitat n'informem al bloc, per l'interès que ens desperta tot allò que té a veure amb els espais que històricament ha ocupat La Mercè.
Les obres del nou edifici de les delegacions del Govern a les Terres de l’Ebre, al carrer Montcada de Tortosa, es reiniciaran el proper mes de setembre. Així ho va explicar el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès a la Federació de Veïns de Tortosa durant la reunió mantinguda aquest passat dimarts. El president de la federació, Josep Baubí, ha explicat que la setmana vinent s’iniciaran els tràmits amb una reunió entre els serveis tècnics de l’empresa constructora i la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. Baubí també ha detallat que s’ha refet el projecte inicial i que el pressupost de la nova seu serà finalment de 2,65 milions d’euros. - See more at: http://lamarfanta.blogspot.com.es/2015/06/la-generalitat-reprendra-al-setembre.html#sthash.6UNirSRF.dpufLes obres del nou edifici de les delegacions del Govern a les Terres de l’Ebre, al carrer Montcada de Tortosa, es reiniciaran el proper mes de setembre. Així ho va explicar el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès a la Federació de Veïns de Tortosa durant la reunió mantinguda aquest passat dimarts. El president de la federació, Josep Baubí, ha explicat que la setmana vinent s’iniciaran els tràmits amb una reunió entre els serveis tècnics de l’empresa constructora i la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. Baubí també ha detallat que s’ha refet el projecte inicial i que el pressupost de la nova seu serà finalment de 2,65 milions d’euros. - See more at: http://lamarfanta.blogspot.com.es/2015/06/la-generalitat-reprendra-al-setembre.html#sthash.6UNirSRF.dpuf