dimarts, 8 d’octubre del 2013

Primers moviments de la "temporada de sopars" d'aquesta tardor

De 2008 ençà s'ha anat consolidant una "temporada de sopars" d'antics alumnes de la Mercè. Alguna d'aquestes trobades de tardor se celebrava molt abans d'aquella gran trobada de fa cinc i anys i escaig, però la major part van sorgir al caliu d'aquell gran moviment. A banda d'altres coses són una de les mostres més visibles que l'esperit de la Mercè, com el va anomenar algú aquí mateix, continua viu i amb una salut més que raonable.

Ens arriben les primeres informacions sobre els sopars que es convocaran enguany. Un dels més arrelats, dels apareguts després de 2008, és el de la generació de 1964. Des d'aquest col·lectiu ens indiquen que la seva celebració tira endavant i que ens donaran més detalls quan la cosa es concreti. També sabem que el sopar organitzat a finals de novembre pels nascuts l'any 1969, i obert a totes les generacions) ja comença a rutllar.

I podem anunciar, així mateix, que ja és en marxa una nova edició del més antics de tots aquests sopars, que se celebra des del 1995 i que aplega antigues alumnes dels anys 1954, 1955 i 1956 (aquí en trobareu més informació).

No tenim tan bones notícies d'una altra trobada que s'havia consolidat, la de la generació de les caragoles. Sembla ser que aquest grup passa per un cert impasse organitzatiu, però estem segurs que al final se'n sortiran. No deixen de ser un grup molt cohesionat, segurament per haver compartit una etapa tan difícil com la de l'exili de la Mercè per mitja Tortosa.

Com deien abans a les notícies, seguiremos informando.