dijous, 28 de novembre del 2013

Homenatge a Migueli: La Familia Armando Ruido reapareix

Hola a tothom. Bé, un apunt enmig de les típiques entrades dels sopars de novembre. Com sabeu, tristament fa any i mig ens va deixar Miquel Zaragoza, "Migueli". És un cas de persona estimada per tothom, que deia les coses pel seu nom i que va impactar diversos cursos de La Mercè, entre els que em compto, tot i ser dos anys més menut que ell.

Com explicavem en dates properes a quan ens va deixar, havia sigut, junt en altres companys de La Mercè com "Lo Titi", "Archi" o Jaume F. Baila component de "La Familia Armando Ruido", un grup de música punk que va sacsejar la Tortosa de primers dels '90.

Ara, amb motiu del tradicional Xerta Rock que es celebra gairebé ininterrompudament a la veïna localitat, el seu grup reapareix compartint cartell amb altres per retre homenatge a una bona persona: Migueli. El seu lloc a la veu, fent de "frontman", l'ocuparà "Lo Titi", baixista durant anys de la banda, que serà substituït a l'instrument per Xavi Felip, el baixista original del grup.

Lo pròxim dissabte tractarem lo tema al sopar anual dels de finals dels seixanta, i de ben segur més d'un, i de dos i de tres ens retrobarem una setmana més tard a Xerta, dissabte 7 de desembre per recordar el més carismàtic showman que hague sortit mai del nostre col·legi. A molts mos agradaria que fóssim una colla, què trobeu?