divendres, 1 de juny del 2012

Les activitats dels exalumnes de la Mercè el proper 9 de juny



Ja us hem explicat que les activitats que volíem organitzar aquest mes de juny, amb motiu del 164è aniversari de la Mercè, quedaran integrades en la gran jornada sobre civisme i convivència que se celebra a Tortosa el mateix dissabte 9 de juny. Us hem avançat força detalls de la moguda general, però ens faltava explicar què farem exactament nosaltres. I ho fem ja perquè queda una setmana i no podem esperar més.

En concret, l'exposició "La Mercè. Una història en imatges" podrà veure's novament unes hores a Tortosa. Ja sabeu que l'exposició, més la incorporació provinent del fons familiar Ramírez-Sabaté, s'ha pres un temps de descans, després de dos anys de recorregut per Tortosa i les terres de l'Ebre. Però ara la podreu gaudir novament, si us ve de gust, dissabte 9 de juny, al vestíbul de la pròpia escola (carrer Providència 11-15). L'horari serà de 16 a 19 hores.

Dissabte al matí també podreu veure la versió audiovisual de l'exposició a la Cafeteria dels Amics dels Castells (Portal del Romeu 10), on ja va estar l'estiu passat.  Val la pena passar a veure-la perquè hi surten imatges que no són a l'exposició "física".

La jornada de civisme i convivència, ArtXiBarri 2012, organitzada per la Xarxa per la Convivència a Tortosa, inclourà molts més activitats, al llarg de tot el dia, pels carrers i places del nucli històric. Us n'informarem en breu, tan bon punt disposem de la programació completa.

Aprofitem per recordar que la celebració anual dels exalumnes té aquest juny un to aparentment menor perquè es prepara una commemoració de més entitat a propòsit del 25è aniversari de l'actual edifici de la Mercè. Recordeu que la intenció és celebrar aquest record després de l'estiu i més aviat cap a final d'any.