dijous, 5 de juny del 2008

ORGANITZACIÓ, TINC UN DUBTE.

Hola, sóc Jordi Ventura del 65.
Quan publicareu les llistes d'inscrits i la composició de les taules? Crec que tots tenim molta curiositat per saber definitivament com queda el tema. En l'escrit del dimarts de Toni Gallardo diu que ho farieu.

Gràcies

Com erem i com som



Bueno, finalment, m'he decidit de ficar les fotos (gràcies a la insistencia de les meves filles)!!!!

Espero no haver canviat molt i que em continueseu recordant, com jo a vatros!!!!

Fins el dissabte!!!!!

Crida als del 1964!!!!!

Hola! ya estamos aquí.
Algunos apuntaron hace una par o tres de dias, que podríamos crear una entrada en el blog en jueves tarde-noche, para poder empezar a hablar de cómo quedamos para el sábado (esto ya está aqui).
Quien más quien menos, tenemos durante la semana, nuestros "quehaceres" , trabajos , etc, y aquí podemos pararnos a hablar un ratito y empezar a pensar en el sábado.
Bueno, aqui está la entrada, y ahora a ver si este punto de encuentro nos hace poder dar las últimas pinceladas de lo que será la fiesta del próximo sábado!
Hasta pronto!!! Mejor dicho...hasta el sábado!!!!

Germans Pla Vilaplana, com erem i com som

Hola sóc Carme Pla Vilapalana, a continuació us mostro unes fotos dels germans Pla Vilapalana de com erem i com som.






JOAN - promoció 1940





RAMON - Promoció 1944





JOSE MARIA - Promoció 1948




CARME - Promoció 1953


CINTA - Promoció 1957



El dissabte dia 7, si no hi ha cap novetat, vindrem els cinc germans al dinar d'ex-alumnes.
Fins aviat.

gent del 72 on sou??????

M´agradaria que si algu te una foto al pati amb tot el grup la pogues penjar ja que em faria ilusió veure-la ja que ningú es conecta ni parla. Animeu-vos. Sobretot la foto. Gracies. Una abraçada.

COM EREM I COM SOM



Jo també m'hi apunto

a veure si puc enviar la foto


Torno a ser la Lourdes. A veure si m'entra la foto

Estic impacient

Hola, sóc la Lourdes Padrosa, i de tot aquest enrenou em vaig assabentar fa uns dos mesos, quan la Silvia Font (vivim a Tarragona i ens trobem al Conservatori de Música ja que portem les nenes allí), me va comentar que va rebre una carta comunicant-li que farien aquesta festa. Jo, al principi vaig pensar que ja m'enviarien una carta a mi o al meu germà. Però no. Suposo que la direcció d'on vivim tant el meu germà com jo no la tenen.Fa dos setmanes, la Silvia em comunicà que hi havia aquest blog i vaig começar a mirar-m'ho, i m'han agafat ganes de vindre al dinar i trobar-me amb els que van estudiar amb mí. Sóc de la generació del 65 però en la foto que va penjar la Sílvia no hi sóc jo. On devia ser? No ho sé. Suposo que en el dinar, podré fer memòria d'això i de molt més, ja que no recordo gaires coses. Sort que mirant fotos van venint-me alguna coseta a la memòria però me costa. Ens veiem el dia 07/06.

El que si he trobat és una foto de quant fèiem 5è d'EGB, (any 1976), on estic molt encapficada mirant un llibre, (ja no m'hi veia, ja que necessito ulleres). En esta foto es pot veure , al davant a l'Accensi (filla del profe), i no es veu molt bé però la que està al seu costat és la Arasa (ho sento però dels noms no m'enrecordo). I darrera meu és la Carme Reverté. Crec.

Bé, a veure si el dissabte puc fer més memòria d'aquells anys.

Ciao

ATENCIO ORGANITZACIO I TOTSSSSSSSS

Genaro m'acaba de confirmar que ja esta preparant la mùsica tipo "GUATEQUE" Revivals 70/80 principalment per a la gran festa al seu PUB (Pub AIRE) prop del antic Femina, que podrem anar ... Nievetes si vols el movil de Genaro te'l passo.

Lourdes i Alfonso Padrosa


Com pasa el temps

Us adoneu com estem fent història entre tots ?







Aquest blog és excepcional.

Us adoneu com estem fent història entre tots ?

Anem penjant les nostres fotos i anem seguint les nostres històries. El blog gairebé té vida pròpia i el podríem dividir per seccions:

- hi ha els que segueixen els seus comentaris i les seves bromes ( entre ells el meu germà Ximo i les meues companyes de curs que no paren)

- està la secció de “Com érem, com són”, per a mi una idea genial de Toni i que hem anat seguin un bon munt de gent

- la secció de les fotos dels germans, ...

Però el que realment m’està agradant d’aquest blog són les fotos antigues. Són les que menys comentaris tenen perquè, lògicament, els que visitem el blog no ens sentin indentificats i ens costa fer un comentari, però realment hauríem de ser les més valuoses.

Tots em remenat capses i calaixos del records per veure què ho trobem. Jo encara no ho havia fet, però tenia al pensament la foto que ara publico.

Ma mare sempre m’havia explicat que era un dia d’excursió de dijous jarder (calculo que cap allà al 1944 o 1945) i que a ella li havien comprat el barret més gran de la botiga (ho podeu comprovar, és la quarta de la dreta). Ahir quan finalment la vaig trobar m’adono que la foto correspon al mateix dia que la que hi havia penjada amb el nom de “Classe de pàrvuls al voltant del 40” .

Si us fixeu bé, la mestra és la mateixa i porta una fiambrera entre les cames, com si estessin dinant al camp i les xiquetes tenen els barrets i els cistellets al voltant.

Em va emocionar. Vaig pensar, sí senyors, entre tots i sense sonar-nos estem reconstruint la història d’un col·legi .

Rosa Ma. Solé.

LA BARBERA ALS 70 I AL 2008





Gràcies a la meva companya/amiga Mª Jesús ja tinc penjada la meua foto de "com erem i com som", i el dia 7 espero trobarme amb tots els meus companys per recordar els moments viscuts en aquest el nostre centre el col-legi "La Mercè".

"RECORDANT LA INFÀNCIA" per Àngels Ayora

Dels anys de la nostra infància
al col-legi de "La Merced"
el fluir com aquell que vol aigua
se li dóna i ja no pateix sed.
Eren uns temps meravellosos
segur tots sempre els recordarem
aquells anys de la nostra infàntesa
mai els oblidarem.
Àngels Ayora

Aquesta foto és del any 1970 i els que hi surten són:

La meva mare Ángeles Córdoba, la Sra. Júlia, la iaia de les Muñoz, jo Àngels, Immaculada , les germanes Muñoz, Emilio i Mª Carmen Ayora, Mª Cinta Bellobí, Juanjo, Elena Bellobí, Julia Bel, i el meu germà petit, José Ramón, que avui en dia té 40 anys i es pare d`un nen.

Per les coses que té la vida, hi han persones que ja no hi són entre nosaltres, com la Sra. Júlia, i Julia Bel, peró hi són en els records.