dilluns, 16 d’agost del 2010

Agraïment a mossèn Jordi Bertomeu


Teníem pendent de fer públic l'agraïment a mossèn Jordi Bertomeu per la seva col·laboració en la gran trobada d'exalumnes del 7 de juny de 2008. Coincidir amb ell ha estat una mica complicat perquè aquest capellà tortosí viatja molt per la seva feina: tan bon punt és a Roma, com t'expliquen que està a Nova York. Però finalment, aprofitant les festes del Rastre i la missa que s'oficia a l'ermita de Mig Camí, vam poder trobar-nos amb ell per lliurar-li un petit obsequi i fer la foto que acompanya aquestes línies.

Per als que no estiguin al cas, mossèn Jordi Bertomeu va facilitar-nos la celebració a l'església de la Puríssima de la conferència sobre la història de l'escola de la Mercè que va impartir Vicent Ruiz Prades, tècnic de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa. La col·laboració de mossèn Jordi no va limitar-se a cedir-nos el local, sinó que va encarregar-se d'aconseguir els seients necessaris. Ell mateix va buscar un grup de col·laboradors i, el dia abans, van estar baixant bancs d'un pis superior per poder acomodar adequadament els assistents a la conferència.

Tothom coincideix que la xerrada va ser un dels actes més interessants de la Trobada de fa dos anys i el seu èxit va ser possible gràcies al treball de mossèn Jordi. Aquí en deixem testimoni.