diumenge, 27 d’octubre del 2013

SOPAR ANUAL GENERACIONS FINALS 60´

Bé, com és ja tradicional des del famós 2008, i com Toni comentava fa poques entrades, ens anem aproximant a les dates tradicionals de sopars d'exalumnes.

La meua generació, 1969, i d'altres properes, diguem del 1966 en avant, hem continuat la tradició del sopar instaurat fa cinc anys ja...Per tant, i com que no volem perdre les bones costums, fem la convocatòria d'enguany per al DISSABTE 30 DE NOVEMBRE.

Pensem que així tenim un coixí de temps per quadrar agendes i tenir una bona assistència d'amics i companys d'escola. Personalment, és un dia que espero amb il·lusió d'un any a l'altre. No hem sigut mai un sopar massiu, tret potser del primer i segon, però aquell grapat d'amics es va retrobant sense fallar cada finals de tardor.

Esperem concretar-vos una mica més el tema en pocs dies, però, per favor, feu córrer la veu i ens aneu posant en contacte amb nosaltres, sigue per aquí (el bloc), sigue per Facebook, mòvils o com sigue. Com us deia, de moment som ja uns quants que no fallarem a la cita de cada any i esperem ser-ne un bon grapat. Per a millor planificació, com demanava abans, aneu fent-nos saber les vostres intencions.

Passada la retòrica, us comentem que la idea és tornar al Restaurant Matadero, on ja vam anar l'any passat i on tothom vam quedar contents. Ja us farem sapiguer menú i preu per afinar.

Si voleu passar la veu, anirà molt bé. Qualsevol cosa, contacteu en Justina o en mi, José Manuel, per qualsevol mitjà. Penso que pràcticament tots los assistents passats i possibles futurs teniu els nostres mòvils o emails o whatsapps.

Gràcies i correu la veu. Mos veem en un mes!