dilluns, 15 d’abril del 2013

Nova enquesta, sobre la immersió lingüística en català

Periòdicament al bloc pengem enquestes. Sense pretensions científiques, evidentment, perquè ni el canal ni el mètode, ni per descomptat el volum de participació, poden aspirar a ser fiables. Però la cosa serveix si més no per sondejar per on bufen les opinions del nostre col·lectiu. La que posem en marxa avui versa sobre el model d'immersió lingüística en català a les escoles de Catalunya. No us sonarà de nou, ja que és una qüestió que rebrota amb certa regularitat.

Som conscients que una pregunta que només admet com a resposta un "SÍ" o un "NO" no permet reflectir-hi els possibles matisos, però l'instrument no dóna més de sí. Per això us convidem a deixar comentaris en aquesta entrada si voleu fer alguna aportació o teniu algun argument que creieu rellevant.

No cal ser molt sagaç per adonar-se'n que aquesta és una polèmica amb forta càrrega política, que va molt més enllà de raons merament educatives. Potser no li toca a un bloc com aquest entrar en guerres polítiques, però naturalment restem oberts també a totes les opinions.