dimecres, 7 d’agost del 2013

Coses que toquen de tant en tant: canvi de disseny al bloc


La imatge mostra la plantilla que havíem fet servir en els darrers anys.


Deu ser segurament perquè a l'estiu tenim una mica més de temps. O no. Però el cas és que hem introduït alguns petits canvis de disseny en el bloc. Com dèiem en una entrada anterior, l'important és el contingut més que no pas la forma, tot i que una bona relació entre tots dos suma molt i no resta gens, oi? En el pitjor dels casos, la plantilla que usàvem fins ara era ja una històrica, no de Blogger, sinó del nostre bloc. Sota el seu color verd apagat s'han viscut moments molt intensos en aquest racó de la xarxa.

Però ja sabeu allò que és positiu anar renovant-se de tant en tant. Hem estat assajant amb plantilles més "modernes", però no ens han acabat de fer el pes. El bloc semblava la web d'un mitjà de comunicació, la qual cosa no és que estigui malament, sinó tot el contrari. Però no acabava de ser el que havia estat fins ara, un valor que pensàvem que també s'havia de preservar. I és més, hi havia elements útils que no sobrevivien, ja que aquestes plantilles no els admetien...

Al final, ja ho veieu, no perdem l'estètica Blogger més tradicional. Però apostem definitivament pel color que, de mica en mica, ha anat identificat aquesta comunitat d'antics alumnes. Aquesta espècie de color bordeus, que ja sortia a l'escut de l'escola i que es derivava directament del color de la bandera de Tortosa.