dimarts, 6 de novembre del 2012

Mor l'antic alumne Josep Ramon Valldepérez Lluís


L'antic alumne de la Mercè Josep Ramon Valldepérez Lluís ha mort a Tortosa després d'una llarga malaltia. Josep Ramon Valldepérez, de la generació del 1946, va ser alumne als primers anys cinquanta del segle passat. Segons ens ha fet saber un altre exalumne, Joan Ramírez, el funeral tindrà lloc a l'esglèsia de Sant Blai demà dimecres, 7 de novembre, a les 10 del matí.

A finals del passat mes de maig, vam dedicar una entrada a la foto escolar de Josep Ramon Valldepérez (cliqueu aquí). El Josep Ramon havia nascut a Tortosa el 23 de juliol del 1946. Va ser company de classe amb el Joan Ramírez, amb qui seixanta anys desprès continuava unint una bona amistat. Gràcies a aquest vincle vam recuperar la foto, que el Josep Ramon conservava, molt deteriorada, a casa seva.

Aquesta és d'aquelles entrades que no voldríem escriure ni publicar mai. Però és de justícia que tinguem un record pels antics alumnes que ens van deixant. Sense oblidar, evidentment, donar el condol als familiars i amics del Josep Ramon. La seva pèrdua la sentim molts.