dissabte, 8 de novembre del 2014

Novetats sobre l'antiga Mercè del carrer Montcada (pàrquing, edifici...)


Ja sabeu que anem informant periòdicament sobre la situació de les obres que es fan al carrer Montcada i a l'espai que va ser seminari, institut i escola de la Mercè al llarg de la història. Més que pels projectes i actuacions concretes, pel fet que es tracta d'espais que tenen un gran valor sentimental per als que hem estat alumnes de la Mercè. Com aquí, molt recentment.

Per això, avui compartim la informació que l'aparcament soterrani del carrer Montcada obrirà portes durant el mes de setembre. Tot està a punt, només pendent que acabi la reurbanització del carrer i el canvi de direcció que s'hi aplicarà: Montcada serà d'entrada cap al Rastre i el carrer del Vall, de sortida. En aquest enllaç de l'Ajuntament de Tortosa, hi trobareu més informació.

Aprofitant una presentació als mitjans de comunicació de l'aparcament, la Generalitat ha anunciat que el seu edifici central a les Terres de l'Ebre, aturat per la crisi i les retallades pressupostàries, tira endavant. Serà un edifici, això sí, ajustat a les disponibilitats econòmiques actuals, amb una planta baixa i dues plantes d'alçada. Si tot va bé, l'obra figurarà en el pressupost de 2015, les obres començarien durant el segon semestre de l'any vinent, i estarien acabades a finals del 2016. Aquest enllaç del diari digital La Marfanta ho explica àmpliament.