dimarts, 10 de febrer del 2009

Alguns lleus retocs al bloc

El bloc ja estava bé, que consti. Però portem gairebé un any sense fer-li ni el més mínim retoc a la seva imatge exterior ni a la seva configuració general. Avui li fem un petit canvi. No és res de l'altre dijous: simplement tirem d'una altra de les plantilles que gentilment ens ofereix Blogger. No cal, per tant, explaiar-se gaire en consideracions de legibilitat ni cap altre factor d'ordre tècnic, tot i que és evident que aquesta plantilla sembla més clara i legible.

Aprofitem l'avinentesa per adequar la capçalera als petits canvis que ha anat fet la comunitat de la Mercè en els darrers temps. No deixem de ser el bloc dels exalumnes, però en la mesura que això és una comunitat més àmplia que l'original per les moltes coses que han passat en el darrer any, hem pensat que ja tocava que aquest racó d'Internet portés el nom que li hem acabat donant a la pròpia comunitat. És a dir, Som de la Mercè.

L'adreça del bloc continua sent la mateixa. Canviar-la sí que comportaria algunes complicacions, salvables, això sí, però tampoc paga la pena.

Esperem que aquestes petites modificacions, que no afecten a l'essència de la cosa (si de cas, l'aprofundeixen per fer-la més visbile), siguin del gust de tothom.

LES XAPES DE LA MERCÈ

Recordeu la publicació del dia 3 de gener “Per lluir l’orgull de ser de la Mercè”, doncs bé, aquest cap de setmana aprofitant la trobada de blocaires Toni ens ha fet arribar les xapes.

N’hi ha de menudes a 1 euro i grans a 2 euros. El disseny de la xapa inclou elements de l’emblema de l’escola. El cert és que tothom ha tingut a les mans una xapa en algun moment de la seva vida, és una moda que mai s’esfuma, aquesta xapa és la nostra, m’ha fet molta il·lusió.

Les podeu comprar a partir d’aquest dijous dia 12 de febrer a la coop. Gràfica Dertosense C/ Cervantes, 21 de Tortosa, tal com va confirmar aquí al bloc Fito Font exalumne i gerent de l’empresa.

L’escola podria tenir-ne per si algú en demana, Àngel ja diràs.

Algun exalumne que tingui un comerç obert s’hi apunta?

Jo també en tindré de xapes, per la qual si algú està interessat i és de Ferreries que ho digui per aquí al bloc i quedem, ho dic per als companys que el centre de Tortosa els suposi un inconvenient (temps, aparcament...etc.)

Tant prompte com tinguem un altre punt de venda anirem informant.

Aquí queda aquest petit resum, Cinta no et volia xafar però tenia ànsia de publicar sobre les xapes, hi ha gent que les demana. Aquesta informació també la penjaré al grup del facebook.