diumenge, 1 de juliol del 2012

L'exalumne Manel Castaño Bachiller


L'exalumne Manel Castaño Bachiller ens ha fet arribar aquesta foto de la seva època escolar a la Mercè. El Manel viu actualment a Tarragona, però va nàixer a Tortosa el 1955, concretament al barri de Santa Clara. La seva família encara viu a Tortosa.

Va ser alumne de la Mercè de petit, els cursos 1959-1960, 1960-1961 i 1961-1962. Després va anar a l'escola de Sant Lluís, que funcionava als Reials Col·legis. A continuació, va fer el Batxillerat a l'Institut Joaquín Bau. I més tard, va anar a estudiar a Tarragona, on ja va quedar-se.

Ens explica que "remenant calaixos he trobar la foto, que és d'un d'aquests anys a la Mercè. Ens la feien a tots els nens". Ens diu també que és lector del bloc i que ens segueix també al Facebook. I ens envia la foto per si creiem oportú publicar-la. I és clar que sí. Aquest bloc fa quatre anys que va construint-se gràcies a aportacions com aquesta. I tot el que hem aconseguit ha estat gràcies a molts exalumnes, tant dels que continuen vivint a Tortosa com dels que han marxat fora. En realitat, al Manel cal dir-li que no és una qüestió d'oportunitat, sinó d'alegria. La que tenim per rebre'l.