diumenge, 8 de juny del 2014

Nou mural per la convivència a l'escola de la Mercè (1)


Aquest dissabte 7 de juny s'ha celebrat a Tortosa una nova edició de l'Artxibarri, un jornada per la convivència al nucli antic de la ciutat, com uns explicàvem en aquesta entrada. L'escola de la Mercè hi ha tingut el seu protagonisme, ja que el mural col·lectiu que es pinta en cada edició llueix ja al mur exterior del col·legi, al carrer de la Providència.

Tot i que a ella sembla que no li agrada que es digui que lidera aquesta activitat, l'antiga alumna Alícia Andreu Pons, de la generació del1962, és l'ànima d'aquesta iniciativa, que en anys anteriors s'havia fet a una placeta de Santa Clara i al col·legi de Remolins. Aquesta i la resta d'activitats de l'Artxibarri, així com la tasca quotidiana de la Xarxa per la Convivència, que les organitza, busca potser no destacar tant els valors històrics i monumentals del nucli antic, que segurament també, com el fet que sigui un lloc per viure-hi. És només la nostra opinió, però molts exalumnes de la Mercè, que vivíem a aquests barris, podríem compartir-la molt probablement.

Hem estat a la pintada del mural i n'hem fet unes fotos per compartir-les. Podeu trobar tot l'àlbum a Facebook (cliqueu aquí). També les publiquem aquí al bloc, en aquesta i dues entrades posteriors entrada.