dimecres, 29 de juliol del 2015

La Familia Armando Ruido cavalca novament


El mític grup musical tortosí La Familia Armando Ruido ha tornat als escenaris, després d'una pausa d'alguns mesos. Liderada en origen per l'enyorat Migueli, que ens va deixar fa poc més de tres anys, la banda té una forta relació amb la Mercè: la formació fundacional estava integrada majoritàriament per antics alumnes i molts dels seguidors (no els únics, és clar) eren els companys d'escola.

La Familia ha tornat a actuar a Tortosa aquest passat 11 de juliol, amb motiu d'una jornada solidària amb el Nepal. L'escenari va ser el passeig central del Parc Municipal. Un escenari que a tothom li recordarà aquell concert històric, durant les festes de la Cinta, que a Migueli li acabaria costant l'exili laboral fora de la ciutat.

Al seu facebook (cliqueu aquí), el grup ens explica que ha estat molt temps aturat, degut a dos membres de la formació van haver de deixar-la per motius de feina. El grup, no obstant, va decidir continuar i han cobert les dues baixes (el baixista i el bateria), a més d'incorporar una tercera guitarra.

El concert va estar a l'altura de les expectatives, tot i els canvis i la dificultat d'oferir un repertori més complet fins que es completi l'assaig i el rodatge amb els nous integrants. José Manuel Cardona té pendent de publicar una crònica més completa, que segurament serà tan musical com sentimental. Esperem amb candeletes.