dimecres, 31 d’octubre del 2012

Més novetats sobre les trobades d'antics alumnes

De mica en mica es van concretant algunes de les trobades que els antics alumnes de la Mercè celebrarem aquesta tardor. En l'entrada anterior, explicàvem que s'estava parlant de tornar a organitzar el sopar que convoquen els exalumnes nascuts el 1969 i els dos o tres anys anteriors i posteriors, però obert a totes les generacions de la Mercè. Aquí, aquí i aquí, podeu veure les celebracions dels anys anteriors.

Ja podem informar que la trobada serà el proper 24 de novembre, un dissabte, i a la nit, a les 21.30 hores. El lloc: el restaurant Matadero de Tortosa. El preu serà d'uns 20 euros (afinarem en properes informacions).

També informarem dels detalls, com la forma d'inscripció i el pagament, el menú..., tan bon punt els organitzadors ens ho comuniquin. La persona de contacte de l'organització és l'Amador Gisbert, a qui podeu contactar directament, si voleu, pel seu perfil de Facebook. Ens diuen que es crearà un esdeveniment de Facebook a través del qual també podreu confirmar l'assistència. L'enllaçarem així que estigui penjat.

Ja sabeu, tot i que falten alguns detalls, si voleu assistir ja podeu anotar-ho a la vostra agenda.