dilluns, 12 de novembre del 2012

En record de Josep Ramon Valldepérez Lluís



Fa una setmana va morir a Tortosa, als 66 anys, l'antic alumne de la Mercè Josep Ramon Valldepérez Lluís (vegeu aquesta entrada). Els seus companys de la generació del 1946,  especialment el seu amic Joan Ramírez Montserrat, li volen fer un petit homenatge recuperant una fotografia d'un històric equip de futbol tortosí, al qual jugava el Josep Ramon.

Era la Penya Gamper i la imatge correspon a principis dels 60, segons els germans Joan i Michel Otero, col·laboradors habituals d'aquest bloc i que són els qui van trobar i datar la foto. Els jugadors apareixen identificats amb el nom o el cognom. I així podem comprovar que Josep Ramon era el porter: en aquelles èpoques, els porters jugaven de vegades amb jersei i per això fem aquesta deducció.

La foto s'ha publicat, a més, al grup de Facebook Baix Ebre i  Montsià Antic, que Joan Ramírez administra. Aprofitem per recomanar-vos la visita a aquest racó del Facebook, que publica fotos absolutament fascinants de la història de Tortosa i de les poblacions que formen les comarques del Baix Ebre i del Montsià.

Recordem que Josep Ramon Valldepérez va ser alumne als primers anys cinquanta del segle passat. Va nàixer el 23 de juliol del 1946. Aquí trobareu una entrada del passat mes de maig, en la qual recuperàvem la seva foto escolar.