diumenge, 1 de desembre del 2013

La trobada 2013 dels antics alumnes nascuts a finals dels 60


Una de les trobades més consolidades d'antics alumnes de la Mercè és la que celebren cada novembre, des de l'any 2008, els nascuts i nascudes a finals dels anys 60. La iniciativa va sorgir de la generació del 1969, però s'hi han anat afegint companys d'altres anys, tot abarcant aproximadament des del 1966 fins al 1970-1971.

La primera trobada va ser un èpica festa al Casal de Jesús, amb molta augestió organitzativa i logística. Després la cosa ha estat més assossegada i ens hem dedicat a fruir de l'oferta dels restaurants i dels locals nocturns de Tortosa i la seva rodalia. Enguany, hem recalat a "La Taverna del Metre", un restaurant amb un any i escaig de trajectòria, situat a Ferreries, a tocar de l'Eix de l'Ebre. Ens hi hem sentit molt ben acollits i potser hi ha ajudat el fet que un dels titulars del negoci és José Antonio Cano León, antic alumne de la generació de 1973. Segur que reconeixereu els cognoms Cano León, ja que identifiquen una àmplia nissaga d'exalumnes de la Mercè.

Va ser un sopar molt intens des de molts punts de vista, com podreu veure fàcilment en l'àlbum de fotos que ja hem penjat a Facebook (cliqueu aquí). Aquí publicarem les mateixes imatges de mica en mica, en diferents entrades, per tal que les tingueu disponibles en alta resolució si algú les vol guardar o imprimir en paper.

A banda la gresca, va haver-hi moments emotius i per al record. Bàsicament, vam parlar de l'homenatge que el 7 de desembre proper es tributarà, en el marc del festival Xerta Rock, al nostre company Miquel Zaragoza, que va morir l'estiu del 2012. Com s'explicava aquí, el grup musical que Migueli va liderar, La Familia Armando Ruido, tornarà a pujar a un escenari per recordar la vitalitat a raig d'un grup musical format en la seva pràctica totalitat per antics alumnes de la Mercè. Aquí, aquí i aquí en trobareu més informació.