dilluns, 9 de juny del 2008

ELS GERMANS SOLÉ!!!


Aquí ens teniu.. A Ximo (que penso que tothom ja el coneix ) la Rosa Mari i jo mateix (Selu, Solé, Americà, José Luís... o com vos done la gana !!!).
NO PODIEM FALTAR!!!
Per cert..... QUAN SERÀ LA PRÒXIMA??????
Una abraçada a tots.

QUINA BARREJA D`ANYS, QUÉ BONIC !!!



Anys diferents, persones diferents, i la mateixa finalitat, passar un bon dia amb persones que vam compartir un col-legi i algo més.

M'Havia dixat les fotos







SALUDOS PARA LOS DEL 67

Soy Pilar Rodriguez y con estas letras quisiera saludar a los seis compañeros de mesa Tara, mujer e hijos, Royo y su mujer que tan agradables fueron con nosotros.

Ahh para Neus Jové cuando nos veamos tenemos que charlar un ratito ya que este dia nos fue imposible.

Bueno unos besos y abrazos para todos mis compañeros en especial para los de mi mesa.

Encarna Marmaneu yo si me acuerdo de lo que cuentas y además si no recuerdo mal también nos dieron una charla sobre sexo ¡lo recordais vosotros!
Tot un aconteixement. Només espero que els que avui fan P-3 n'organitzen una altra trobada per al 200 Aniversari. Només de pensar-ho m'agafen ganes de cuidar-me més i de fer bondat.

Això ha reactivat les relacions. És una bona inversió veure que aquells d'ans tornen a comptar ara. Guai!

La foto de la taula de les 7, de la fornada del 1925 a 29, són Carme Benet, Juanita Fornós, Teresa "La Vitola", "La Bellobí", Ma Cinta "la de la Botons", Paquita i Teresa. Elles m'han comentat que també tenen ganes de vindre d'aquí 40 anys al 200 Aniversari.

A per ell. Que d'il·lusió no en falta.

LA TAULA DELS DEL 50 I PICO ...







Pues aquí tenim la taula dels anys 50 i pico i seixanta.
Segur que van estar ben distrets, contant les seues batalletes.
Aquí vaig localitzar a algunes persones que hem coneixen de petita i jo encara no había tingut el gust de coneixer personalment.




CARTA DEL PRESIDENT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

per fi ting un moment per dona les gracies

ting que dona les gracies a tots els que san currat esta moguda perque reunir tanta gent despres de tants d´anys aixo no ti preu...a mi com a tothom sem va fer el dia super cur...tambe beix que ya gent que ya esta intentant fer una trobada al setembre els de la taula que que estaba tambe ban pensar de trobarmos una vegada al any...pero veig que la gent ya esta pensant en lo setembre pos si podiem reunirmos fariem que esta primera trobada nos pergues...per cert la moguda de fe lo fi de festa al pub tambe es part de ximo...volia recordar los exits de cuan anaben en pantalo curt i la veritat tambe va be de cuan en cuan recordar la musica en que un va comença.....MOLTES GRACIES A TOTHOM

I AQUI,DOS IGUALES PARA HOY



Què vos sembla?¿?¿?¿?¿
Això va a poc a poc,però va.Vaiga,si va!!!!
Aquí la Dulce i una servidora en pleno éxtasis,envoltades de xics de bon vore.
Dulce,ésta enséñasela a Julio.
Jordi,Guillermo,doneu senyals de vida que no se vos veu lo pèl pel bloc.

¡Quin regal de dia!

Una vegada més donar-vos les gràcies als de primera línea de batalla, als assistents, etc, això és una JOIA que portarem tots al damunt, perquè la cosa continua..., crec que tots ens tornarem a trobar en grups més reduïts per puguer estar tots en tots, ja que feien falta més hores per puguer transmetre tot el que ens ha passat en aquests anys, ja que a la nostra època no hi havia (el amigo internet ni el hermano mobil) que són inseparables dels nostres fills i fa que sempre estiguen relacionats. Ara ja ho tenim.
Susana, Neus, em faltaven dits , per trucar al meu germà i esplicar-li tot el dia. Avui dilluns per a mi està ple d'energia no tinc astènia primaveral, vaig encara amb les "piles alcalines" espero que duren...
Per últim dir a les meues noies "66" GUAPES, GUAPES I GUAPES , con sus más,sus menos, con sus brillos o sin ellos. Una abraçada molt forta.

MES FOTOS DEDICADES



Aquí unes quantes amigues de la infància més remota al començament del dinar.
L'altra foto és va fer(tota sola)quan ja portàvem un ratet.....
Les que estaven a la meva taula ja saben que vam tindre un bon rato de risa i de plorera.Quan i penso,encara ploro de la risa.
Angels,Carme,la pròxima serà la vostra.

QUI SE'N RECORDA DE ...?


LA NEUS JOVÉ PARLAVA DEL DIA QUE VA MORIR JOHN LENNON. PER AQUELLS DIES, UNES QUANTES, VAM TOCAR AMB GUITARRA I CANTAR ALGUNA QUE ALTRA CANÇÓ DELS BEATLES, I HO VÀREM FER A LA SALA QUE TENIA UN PETIT ESCENARI, NO RECORDO COM N'HI DEIEM, ENTRANT AL PATI, A MA DRETA.

ÁLLÍ TAMBÉ ENS VAN DONAR UNA XERRADA INFORMATIVA D'HIGIENE BUCODENTAL. UN ALTRE DIA, ÉS CLAR.

AH, CREC RECORDAR QUE LA GUITARRA LA TOCAVA LA MARICEL (LA CHAVA)...

Els de 1966


Aquí penjo una foto de dissabte, on sortim els de 1966. Em sembla que se'ns van colar alguns espontanis, però no em feu gaire cas. Igual la memòria m'és infidel. Parlant de desmemòria, vull demanar disculpes a la Juani Subirats i a la Maribel Durán, a les quals no vaig reconèixer a primera vista quan me les vaig trobar dissabte al pavelló de Remolins.

No m'acostumo a seure per terra, però vaig entendre que ens havíem de posar igual que a una foto d'aquelles del pati de l'escola. Em sembla que vaig ser l'únic, o gairebé, que va buscar aquella mateixa posició.

D'altra banda, vull fer constar que la foto ens la va fer la meva filla gran, Emma. Amb dotze anys, porta una temporada dient que vol seguir les passes professionals del seu pare i això de la fotografia sembla que ho comença a tocar bé. També té bloc propi. En fi, em cau la baba, com us podeu imaginar.

Dissabte va quedar en peu fer una trobada dels de 1966. Es va parlar de setembre. Ja m'hi apunto ara mateix. Suposo que els que viviu a Tortosa i us veieu més sovint, portareu la veu cantant. Si us plau, no us oblideu dels que vivim lluny i estem més despenjats.

Voldria, a més, reiterar la idea que vaig donar: posats a fer, la ocasió no pot ser millor per repetir l'històric guateque que vam organitzar l'últim any que érem a l'escola. Em va semblar entendre que l'Encarna Castellà encara té aquell local del carrer de la Mercè. Sempre ens podem fer portar un càtering. I no és imprescindible que tanquem els llums per ballar "lentos", que ja tenim una edat. Però ja que estem immersos en la nostàlgia..., mira, igual no és mala idea.

FOTOS DEDICADES


Això és una prova. A vore si hem surt foto i text.
DEdicada a Angels,Carme i Cinta

Maaasssss Footooosssssss.............68 - 69




































Un saludo a la luz de vuestro interior.Un petó i una abraçada a tots.

Entrada pels del 1964!!!

VEnga!!!! Como ha pedido Cinta, he abierto una entrada nueva. (No me la piseis mucho que la acabo de fregar eh???).
Ja ja ja ja ja todavia me dura la alegria!!!! Que contenta estoy!!!!

Ens citen blocs de referència

La Marfanta, un dels blocs de referència a les Terres de l'Ebre, ens citava aquest dissabte passat, amb un to molt encomiàstic. Mal ens està a nosaltres tirar-nos floretes, però s'ha de reconèixer que la descripció que fa el Gustau Moreno de l'experiència de la Trobada, i en particular de la viscuda en aquest bloc, és bastant ajustada a la realitat.

Podeu llegir el comentari clicant aquí.

Promoció del 67 lo mijoret ehhh


Hola soy Pilar Rodríguez y quisiera agradecer a los organizadores el dia tal inolvidable que pase.

Fue muy gratificante reencontrarme con mis compañeros, algunos hacia muchísimos años que no veia, recordar tantas y tantas cosas, que nos encuentro palabras, sólo decir gracias, gracias y gracias. Ahh y los 67 animaros a colgar las fotos.


ABRAZOS PARA TODOS

El partit de futbol

Aquesta no la sabieu, eh ?
Organitzat per Santi Teruel, a les 9.30h del matí, els nois més eixerits de la Mercè estaven jugant un partit amistós al pati de l'escola. Aquí teniu la prova. Els haurem de preguntar qui va guanyar, ja que com "reportera" del dia vaig haver de marxar a fer fotos a la resta d'actes.

Lo milloret del 68


Aquí estem els del 68. Els que no vàreu venir, no sabeu el que us vau perdre. Moltes sorpreses, moltes alegries, moltes emocions, molts de records, . . .
Ens ho vam passar molt i molt be. El dia va ser força gratificant i després de tantes emocions, les organitzadores ens domem per satisfetes.
Gràcies a tots per venir ! ! !

Les més veteranes de la festa ! ! !

A l'esquerra la Maria Ferri, de 87 anys, i a la dreta la Guillermina Solé (ma iaia), de 88 anys. Feia 70 anys que no s'havien vist ! ! !
Gràcies per venir i compartir aquesta festa ! ! !