diumenge, 28 d’octubre del 2012

Continua la "temporada" de trobades d'antics alumnes

La tardor és una època tradicional de trobades d'antics alumnes de la Mercè. La cosa va arrencar poc desprès de la gran trobada general del juny de 2008. Des de llavors, passat l'estiu i abans que arribin els ponts de desembre i les festes de Nadal, s'han celebrat diferents encontres, per generacions o, en alguns casos, per tres o quatre generacions contigües.

El passat 6 d'octubre ja va celebrar-se un autèntic clàssic: la trobada de la Generació de les Caragoles, que arribava ja a la seva cinquena edició. I aquest novembre se celebrarà un altre clàssic: la trobada de la generació del 1964. Com el de les Caragoles, és una generació molt cohesionada, que es reuneix al menys un cop l'any i que compta fins i tot amb espais digitals propis.

Segons ens ha fet saber la Pilar Lalana, una de les "alma mater" de la gent del 64, la trobada se celebrarà el dissabte 17 de novembre i consistirà en un sopar al restaurant El Matadero de Tortosa. És l'espai on ja van reunir-se l'any passat. Serà també la cinquena edició. En principi, és una trobada per a aquesta generació. Per qualsevol consulta, podeu trobar la Pilar Lalana al seu perfil de Facebook.

Ens arriben notícies que hi ha moviments per repetir la trobada que, durant el mes de novembre, venien celebrant els nascuts l'any 1969. És un encontre, de petit format, al qual també assistien antics alumnes de les dues o tres generacions anteriors i posteriors. Aquí trobareu una referència a la trobada de 2011. Hem parlat amb els organitzadors d'anys anteriors i estan mirant de moure-ho (Leo, Justina, José Manuel, se sap alguna cosa més?). També ens arriba que estaria bé que algun altre antic alumne s'involucrés més en l'organització, ja que al final acaben sent sempre les mateixes persones i això, per més que els agradi, acaba cansant. Ja sabeu el difícil que és mobilitzar la gent, patir fins al darrer moment per les confirmacions que no arriben, buscar llocs...

I finalment el divendres 30 de novembre hi haurà un clàssic de les trobades: la que celebren les antigues alumnes nascudes els anys 1954, 1955 i 1956. Ja fa uns quants que es troben una vegada l'any, també en aquesta època de tardor (aquí trobareu informació d'un anterior sopar d'aquest grup). En tenim poca informació: que serà a les 10 de la nit i que segurament se celebrarà al restaurant El Matadero, de Tortosa. Tan bon punt ens arribi més informació, publicarem una altra entrada donant-ne més dades. Bé, tant d'aquest sopar com d'altres esdeveniments que puguin organitzar-se.