dimarts, 7 d’octubre del 2008

Com veiem l'ensenyament de l'anglès?

Aquest setembre passat va haver-hi una discussió bastant animada sobre el que podíem esperar de l'escola. Sobre la marxa en va sortir una altra, que va tenir molta menys tirada, sobre l'ensenyament de la religió. No vull començar-ho jo, perquè al final semblarà que no tinc altra feina, però m'agradaria proposar un fil de discussió sobre l'ensenyament de l'anglès. Em sembla que el tema té bastanta "tela". Algú s'anima a dir-hi la seva? Jo ja m'hi afegiré, perquè que no vulgui començar no vol dir que no tingui opinió al respecte.

Per als del 66

Atenció, generació del 66. Hi ha alguna cosa en marxa? Al juny es va parlar molt de fer alguna cosa de cara a setembre. O vam quedar de parlar-ne a partir de setembre? En tot cas, si algú del 66 corre encara per aquí, pot manifestar-se i dir alguna cosa? Hi ha ganes de fer-ne alguna? Ja veieu, per les fotos dels del 64, que no cal fer grans paraments. Una trobada amb els que vulguem ser-hi i recordar batalletes de l'època de la Mercè.

Sopar generacio 1964












El passat 4 d'octubre , la generacio del 1964 vam fer un sopar per trobar-mos els mes possibles: erem uns 38 al sopar i uns menys a la festa del pub de Genaro, de la qual no tinc fotos, pero si Rafa Leon, que a vore si s'anima i les penja per açi.
Ho vam passar molt be en el sopar, vam triar a l rei i la reina del 64, vam tenir tarta d'aniversari perque aquest any feia 30 anys que acabarem l'EGB i , per acabar, es reparti a tothom un diploma conmemoratiu. Una sinyora festa!!!!!!!!!!.
Monica

Se n'està preparant alguna?

M'ha arribat algun rumor en el sentit que s'està preparant una trobada d'exalumnes. Una trobada que, sense ser "universal" com la del 7 de juny, seria bastant intergeneracional. Algú en sap alguna cosa? Algú pot dir com està tot plegat?

És possible que els que viviu a Tortosa i, per tant, us veieu més o menys sovint, estigueu al corrent, en parleu... Disculpeu, però des de lluny és obvi que no estàs tant a sobre de les coses.