dimecres, 23 d’abril del 2008

Voleu "publicar" en aquest bloc?

Aquest bloc l'estem mantenint, de moment, les persones més vinculades a l'organització de la trobada del 7 de juny, i un servidor de vostès que en fa d'administrador i intenta animar el cotarro tot el que pot. El bloc, no obstant, està obert a tothom que tingui alguna cosa per explicar, alguna foto per penjar... No es tracta només de deixar comentaris a les entrades, sinó de penjar entrades directament. Com podeu fer-ho?

Aquest és un bloc participatiu. És a dir, un bloc que pot tenir diversos autors. Això ja ho haureu constatat. Si voleu ser un dels autors o autores heu de fer un pas molt senzill. Només cal que m'envieu un correu a info@consultoralocal.com i especifiqueu una adreça electrònica (valen les de hotmail o gmail). No em doneu cap contrassenya, amb l'adreça n'hi ha prou.

Amb això us podré donar d'alta com a col·laboradors. El sistema de blogger us enviarà automàticament una invitació a participar. Quan la rebeu, ja podreu començar a publicar, exactament igual que si fos el vostre bloc personal. Si teniu qualsevol dubte tècnic, digueu-ho i us farem un cop de mà.

Us agrairíem que, quan ens escrigueu, ens digueu qui sou i ens faciliteu alguna dada de contacte. Així podrem fer una mica més la bola grossa i sumar de cara a la trobada del 7 de juny i per a qualsevol projecte posterior que pugui sorgir.

Penseu-hi i veureu com segurament guardeu per casa alguna foto de quan anaveu a l'escola. A la major part de la gent li agrada veure fotos d'aquestes, per veure si s'hi troba i si reconeix els antics companys. Penjar una foto aquí és bastant senzill i pot ser un punt de partida molt útil per col·laborar.