dimarts, 2 de desembre del 2008

Ja tenim grup a Facebook

No hi ha dos sense tres. El bloc continua gaudint de bona salut, amb una activitat incrementada arran de les trobades dels darrers dies. Però arran d'un idea que va cristal·litzar ahir acabem de crear un grup a Facebook. És un grup que posem en marxa alguns exalumnes, amb la intenció que s'hi sumi tothom que vulgui. Personalment, penso que no cal exigir la condició d'exalumne, sinó que la cosa hauria d'estar oberta a tothom que comparteixi això que hem acabat anomenant "Esperit de la Mercè".

Potser això, a l'hora de posar-li un nom la cosa ha estat batejada com "Som de la Mercè". El grup queda així diferenciat d'altres escoles de la Mercè amb presència a Facebook, com una que hi ha a Martorell, una altra a Sant Feliu de Llobregat i una a Barcelona. Potser hauríem pogut afegir-li Tortosa al nom, però a un servidor, a qui li va tocar posar el nom a l'hora de crear el grup, li va semblar que no seria una mala idea una denominació una mica més "reivindicativa".

Som de la Mercè. Sí, fins i tot sona millor i, per descomptat, reflecteix l'orgull que tots sentim per haver pogut gaudir d'una escola excepcional, tot i la històrica falta de mitjans. Som de la Mercè, doncs sí, mira, m'agrada a mi i tot.

Si voleu participar en aquest espai de trobada i intercanvi (tècnicament se'n diu networking, però tampoc cal que ens posem estrictes), haurieu de donar-vos d'alta com a usuaris de Facebook. Però vaja, és gratuït i facilet. Si algú no sap ben bé que és això de Facebook, pot assabentar-se'n clicant aquí.


l´anonim ja publica


QUE PASSA AMB LES CAMARES DE FOTOS?

Que passa amb les camares de fotos? Jo tenia un munt de feina i ja no en vaig fer, peró la demés gent que, Susana tu tens una bona maquina (de fotos), Leo enfeinada en una ma i amb l'altra fent fotos (les dones tenen la virtud de fer dos coses a la vegada) i la demés gent que, vinga que estic una mica neguitós, Amador ja ha dit que no han sortit molt be.