dimecres, 16 de gener del 2013

Més informació sobre l'ArtXiBarri 2013

 Una de les activitats de l'ArtXiBarri 2012.


La Xarxa per la Convivència a Tortosa ens fa arribar una convocatòria, que publiquem per si us interessa. Recordeu que l'any passat vam col·laborar amb la Xarxa en la celebració de l'ArtXiBarri 2012, una trobada comunitària i participativa que va tenir com a escenari el nucli antic de Tortosa. A més, al capdavant de tot plegant, o col·laborant-hi de forma molt activa, hi ha un pòquer de luxe format per antigues alumnes de la Mercè (cliqueu aquí i aquí).

La qüestió és que els preparatius de l'ArtXiBarri 2013 ja són en marxa, com ja vam explicar aquí.  La gràcia de la Xarxa per la Convivència és que és un projecte que funciona tot l'any i en diversos projectes i iniciatives, no únicament en una sola jornada. I és més, la festa de l'ArtXiBarri respon a aquesta filosofia participativa de caràcter permanent.

Per això, la Xarxa convoca tothom que vulgui participar-hi a un seguit de sessions, en les quals es presenten i debaten propostes. Desprès de la primera trobada, celebrada el passat, ara arriba la segona. Serà aquest dissabte vinent, 19 de gener de 2013, a les 18 hores al Patronat de Tortosa (carrer Mercaders 4-6). L'acte és obert a tothom i no cal haver assistit a la primera sessió per assistir a aquesta. És més, tothom pot convidar les persones que vulgui. Només es requereixen ganes de participar i fer coses!

L'ordre del dia (el debat és molt obert, però amb un mínim ordre) té tres qüestions clau. La primera és seleccionar les propostes que van sortir en l'anterior trobada, atenent la seva idoneïtat, les persones que s'hi impliquin, la capacitat de mobilització...: hi ha idees sobre la taula com organitzar un fi de festa amb un sopar comunitari amb ball popular o incloure activitats esportives i teatre i cinema en el programa. La segona és la creació de les comissions, grups o nuclis motors, necessaris per tal de portar a terme les accions acordades. I la tercera, i no poc important, és triar una data per a l'ArtXibarri2013.

Trobareu més informació sobre la Xarxa per la Convivència a Tortosa i les seves activitats clicant en aquest enllaç.