dimecres, 23 de juny del 2010

L'exposició, a la Cafeteria L'Estudi






L'exposició commemorativa "La Mercè. Una història en imatges" pot visitar-se actualment a la Cafeteria L'Estudi. Després de passar per les biblioteques Marcel·lí Domingo de Tortosa i Mercè Lleixà de Roquetes,  la col·lecció de foto arriba ara a un establiment que acull sovint exposicions i que, a més, es troba situat al mateix carrer de la Mercè, on estava l'escola original, i en certa "posició central" entre les tres seus històriques del col·legi.

L'exposició pot veure's a les hores d'obertura de l'establiment. Recordem que, ara l'estiu, L'Estudi tanca els caps de setmana. També fan vacances al mes d'agost. A L'Estudi, l'exposició estarà fins a les festes de la Cinta.

Com no podia ser d'altra manera, hem d'agrair als responsables de l'establiment la seva gentilesa per cedir-nos les seves parets. El Nazario García i la Isa Llorach ens han ajudat d'allò més en la instal·lació de l'exposició al seu local. Per això, a més de publicar algunes fotos de com ha quedat tot plegat, afegim també una foto de tots dos, com a reconeixement explícit del nostre agraïment. És amb persones així com la comunitat de la Mercè pot continuar fent la seva tasca de recuperació de la memòria local.