divendres, 13 d’agost del 2010

Trobada a l'exposició commemorativa durant les festes del Rastre

Aquest divendres, 13 d'agost, s'ha celebrat una petita trobada a la cafeteria L'Estudi, on pot visitar-se fins al proper 12 de setembre l'exposició "La Mercè. Una història en imatges". La trobada formava part de les festes del Rastre, barri on hi ha l'actual seu de l'escola.

Recordem que l'exposició és una selecció de 20 fotos que recullen diferents moments de la història de l'escola, organitzada per l'Associació d'Exalumnes de la Mercè, amb motiu de la concessió al centre de la Medalla d'Or de la Ciutat. Les fotos provenen de les aportacions que els exalumnes han fet en els dos darrers anys i mig a un bloc col·laboratiu que ha estat un dels principals fenòmens digitals a les Terres de l'Ebre en els darrers temps. Cal agrair a la cafeteria L'Estudi el patrocini d'aquest acte. No és aliè a aquest fet la fidelitat del Nazario García al barri del Rastre i també a l'escola, de la qual és antic alumne.

Aprofitem per agrair a la junta de l'Associació de Veïns del Rastre que hagi volgut incloure una activitat dels exalumnes en les festes del barri.