dijous, 17 de juny del 2010

Reconeixement a Joan Otero Roselló


Avui mateix, la Mònica Redón demanava, en un comentari a l'entrada anterior, per quan un agraïment a Joan Otero Roselló, al que qualifica d'autèntica mina, pel gran volum de material que ha aportat sobre la història de la Mercè. El passat 5 de juny, a l'acte de la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, vam voler fer-li un agraïment i teníem pendent de publicar-ho al bloc. El comentari de la Mònica, d'allò més oportú i encertat, ens ha mogut a fer un forat en la feina i les obligacions diàries i a saldar aquest deute que teníem pendent des de fa gairebé dues setmanes.

Al Joan li vam lliurar una de les plaques de solapa de l'Associació d'Exalumnes i un exemplar del llibre "El Baix Ebre, terra de contrastos". Aprofitem per recordar que el consell comarcal del Baix Ebre va fer una donació d'exemplars d'aquest llibre a l'antiga Plataforma d'Exalumnes. És una publicació de qualitat, amb fotografies excepcionals, que hem anat lliurant com a obsequi a totes les persones, empreses i entitats que han col·laborat amb tot el moviment d'exalumnes de la Mercè.

Encara tenim material del Joan pendent de penjar. Ho anirem fent gradualment en les properes setmanes. La veritat és que les seves aportacions són increïbles i la seva dedicació, encomiable. Més encara, quan el Joan no és exalumne de la Mercè, però sí fidel a la tradició de la seva família, la major part de la qual va anar a la nostra escola.