divendres, 4 de juliol del 2008

ELS DEL 70 TAMBÉ ESTABEN


Bé aquí tenim una taula que potser no eren els més jovenets, peró casi casi.





Mire-ho aquesta foto, les xiquetes sentadetes correctament amb un somriure elegant, i....
que passa a la banda dels xicots, pues que un ja va pel terra i els altres ben aprop. I aixó que a la seua época ja anaben junts a la mateixa classe xics i xiques, no com abans que hens separaben per sexes.



Bueno, aquí tinc de dir que etàn tots guapíssims.




Aquestes fotos van dedicades a Teruel, pues he llegit per algún lloc que ell no surtía a cap foto i que va tenir de marxar pronte.
Pues ja veus que sí que surts , i donar-te les gràcies per la teva colaboració amb el tema del dinar.

Un altre ratet penjaré unes cuantes més d`aquest grupet que tinc preparades.

ELS DEL 68 DISFRUTANT DEL DIA 7


Bé, aquí tenim unes quantes fotos que la meva companya Dolores hem va envíar al correu.He tardat uns quans dies a publicar-les, peró aquí les tenim.
Aquestes "quarantanyeres" feia molts, peró que molts anys que no s`habíen vist.
Hem va fer molta ilusió trobar-me amb la Cinta i la Dolores després de tants anys.Una abraçada.



Aquí tenim a Rafel, un tío competent, bon company i caballer, no de cavalls eh ! ja, ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja.... de amable i atés. Sempre tens paraules boniques i estàs dispost a ajudar. Gràcies. Encara que a la foto estigue seriós és molt divertit i ballador, la foto no li fa honra.




La Dolores i la Cinta, fa molts anys eren veïnes i companyes de classe, i jo tant a una com a l`altra feia 26 anys que no les había vist. Alucinada vaig quedar quan les vaig vore al blog al "erem i som" i més alucinada quan el dia 7 vam compartir taula.



Podem veure que el dia 7 va donar els seus fruits i aquestes 3 alumnes que compartien classe,fa més de 25 anys, van poder compartir taula i somriures. Qui hens ho tenía de dir retrobar-se després de tants anys. Qué bónic.



Aquí tenim als ex-profes amb les ex-alumnes, la Dolores, Azucena, Cinta Moreso i Cinta Mora, acompanyades de D. Agustín i de D. Juan Redó.




Mirales elles ! La Carme Pla i la Cinta , teniu que saber que eren de les primeres de la classe. No de la fila eh ! sino que eren de Notables i Sobresalientes.La Carme no era massa puntual a les classes, recordo que sempre feien ella i la seva germana Marga una miqueta tard, peró no els hi feia falta estar més temps, pues el sabíen aprofitar.




A pues, mare meua QUIN CUARTETO ! pareix que estessim fen un anunci de "pasta de dents", peró és que el dia va ser escandalosament fabulós.Tinc de dir que amb la Cinta Mora i la Elena tinc contacte, peró que amb la Azucena Arrufat, feia també 26 anys que no li había parlat, i el dia 7 vam començar dinant, després al pub ballant i vam arretirar juntes.
I COLORÍN COLORADO POR HOY SE HA TERMINADO.