dijous, 9 d’octubre del 2008

AVÍS PER A LES "QUINTES" 67, 68,69.... ON PUNYETA ESTEU???

A vore.. ja esta bé la broma¡¡¡¡ "quan farem algo??", "quan farem un soparet", "quan mos tornarem a trobar???" la meva pregunta es molt fàcil VOLEU FER ALGUNA COSA?????? POS MOVEM-NOS. No pot ser que, tant en la trobada (per dir alguna cosa) de la Cinta, com la del passat dimarts i en perdó dels que si que hi erem, vam fer el RIDICUL només n'erem quatre. ON SON LES GANES DE FER COSES???. El que no podem fer es arribar al lloc i entaular-nos ja que per arribar al punt aquest PRIMER S'HA D'ORGANITZAR.
Se que pot ser sóc una mica crític, que tots tenim feina i obligacions, però si VERITABLEMENT VOLEM FER ALGUNA COSA, ens em de moure JA!.
Els quatre que ens vam reunir el passat dimarts, vam decidir dues coses, una que fes un escrit al bloc i l'altra ficar una data límit per veure com respón la gent... Que perqué?, per que si no ens movem. no es fa res , quedarem com uns (fiqueu el calificatiu que vulgeu) i viurem del record del dia 7. la data límit en qüestió sera el 20 D'OCTUBRE.
O sigue... Jose Manuel " NKONO" comença a moure fitxa amb els del 69 i dis-me algo abans del 20.
Carme Liberal "CARMENCHU" mas de lo mismo , a moure la gent del 67.
Rafel Pedret, Albert Mola, Mª Jesus Nadal, Elena Barbera, Jose Manuel Tarazaga, Jordi Teruel.... i tot aquell que sigui d'aquetes "quintes", només us demano que si voleu fer algo en aquest mateix apartat podeu ficar si SI o si NO.
Espero que no us enfadeu, però la cara que ens va quedar als "quatre de Filipinas" ens ha portat a aquesta reflexió.