dimarts, 24 de novembre del 2009

Agraïment als col·laboradors de la Trobada del 7 de juny de 2008

Ha passat algun temps, certament, però teníem pendent fer un agraïment a les empreses i persones que van col·laborar en l'èxit de la Trobada del 7 de juny de 2008. La constitució de la nova associació d'exalumnes de la Mercè ha estat un moment oportú per tirar endavant aquest agraïment.

A més d'una carta de reconeixement, cada col·laborador rebrà com a obsequi un exemplar d'un llibre sobre la comarca del Baix Ebre. Aquests llibres provenen d'una donació que el consell comarcal del Baix Ebre va fer a l'antiga Plataforma d'Exalumnes amb motiu de la Trobada del 7 de juny de 2008. Des d'aquí també volem fer palés el nostre agraïment a la institució comarcal pel seu suport.

Anirem fent el reconeixement de forma gradual, ja que estem parlant d'unes quantes desenes de col·laboradors i la nostra intenció és visitar-los a tots personalment, fer-los una foto i penjar-la aquí al bloc, per a públic reconeixement. Per això, veure-ho aquestes fotos en diferents entrades que anirem penjant.


Esther Roca, del bar Esther, del mercat municipal de Tortosa. I exalumna de la Mercè, de la collita del 66.


Benjamí Casals i Pepita, del bar-restaurant La Plaça, de Campredó.


Fito Font, de la Cooperativa Gràfica Dertosense. I també exalumne de la Mercè, del grup dels silurs.

Últim avís per a la trobada de dissabte vinent

Hem d'anar tancant la llista d'inscripcions per a la trobada intergeneracional de dissabte vinent. El termini, de fet, acabava ahir dilluns, dia 23 de novembre. Però com és normal podem aguantar un dia o dos més. No obstant, també cal fer la reserva al restaurant indicant el número de places amb alguna antelació, com també és lògic.

Per tant, tothom que vulgui assistir a la trobada que formalitzi la inscripció, mitjançant el corresponent ingrés bancari, de la forma més ràpida possible. Aquesta és una crida adreçada especialment a més o menys una desena de persones que han confirmat verbalment que assistiran, però que no han efectuat la inscripció.

Ens veiem dissabte.